Taxi Ruud Texel

Blog

LET OP
Indien u alleen reist met ons, dan hoeft u geen mondkapje op.
Indien u met meerdere personen, uit verschillende huishoudens, reist bent u allen verplicht een mondkapje te dragen.
Wij hebben een scherm tussen de bestuurdersstoel en andere stoelen.
Toe aan een hilarische comedyshow? TRT brengt u er naartoe!

Toe aan een hilarische comedyshow? TRT brengt u er naartoe!

De huidige tijd met alle maatregelen vraagt om luchtigheid. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u er aan toe bent om weer eens een dag ouderwets te kunnen lachen om stand up comedy, waarbij men geen grenzen kent. In Café Mans in Den Burg komt de ComedyClub ComedyCity de komende maanden langs om een hilarische comedyshow te verzorgen. Een professionele show met de beste comedians, wie wilt dat nou niet?

De data voor de shows zijn reeds vastgelegd. De eerstvolgende show is op 28 november 2021. Café Mans, gevestigd op Binnenbrug 10 in Den Burg, is geopend vanaf 15:00 uur en de aanvang van de comedyshow is een half uur later, 15:30 uur. U zult gedurende deze show vermaakt worden door drie tot vier comedians en u zult gegarandeerd pijn in uw buik krijgen van het lachen! Een middag voor de echte liefhebber van harde comedy, zonder grenzen!

Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten. Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor slechts € 12,50 per persoon en zijn te bestellen via comedycity.nl. U kunt ook meer informatie verkrijgen via cafemans.nl. Tevens is het mogelijk om een heuse Comedydiner arrangement aan te schaffen, zo kunt u genieten van een tweegangendiner en heeft u toegang tot de comedyshow.

Bent u van plan om naar de comedyshow te gaan en een drankje te nuttigen? Kruip dan alstublieft niet zelf achter het stuur, maar bel TRT. Wij vervoeren u graag, op onze kenmerkende veilige en comfortabele wijze, naar de gewenste plaats van bestemming. Reserveer uw taxi via onze website of door ons vroegtijdig telefonisch te contacteren.

Kunt u 28 november niet naar de comedyshow? Niet getreurd, er zijn meerdere voorstellingen aangekondigd voor het nieuwe jaar. Op 9 januari, 6 februari, 6 maart en 3 april kunt u ook nog genieten van een heerlijke middag comedy!

Met TRT naar de oudejaarsconference van Sjaak Bral

Met TRT naar de oudejaarsconference van Sjaak Bral

In deze onzekere tijd waarin nieuwe maatregelen in de strijd tegen het coronavirus op de loer liggen, is het voor geplande evenementen nog onzeker of zij doorgang mogen vinden. Echter staat er op zaterdag 13 november in de Evenementenhal Texel een oudejaarsconference gepland van niemand minder dan Sjaak Bral! De cabaretier uit Den Haag doet Texel op de zaterdagavond aan omstreeks 20:30 uur.

Bent u weer toe aan een avond vermaak, dan zal deze ervaren cabaretier u zeker niet teleurstellen. Met zijn scherpe humor bespreekt hij in de oudejaarsconference Vaarwel 2021 het verslaan van het coronavirus, de vaccinatie-worsteling welke wij kennen in ons land en hoe alles terug leek te zijn bij het ‘Oude Normaal’. Of dit echter het geval is, weet natuurlijk niemand! Wat we wel weten, is dat Sjaak zijn 25e oudejaarsvoorstelling zal spelen, een jubileum dus. Uiteraard zal de Haagse humor niet ontbreken!

Er zijn nog tickets voor de show verkrijgbaar, tegen de prijs van € 19,50. Deze kunt u verkrijgen via de website van De Krim Texel: www.krim.nl. Uiteraard is de doorgang van de show gebonden aan de maatregelen welke het kabinet gaat treffen in de strijd tegen het coronavirus, maar vooralsnog gaan we gewoon van het huidige scenario uit.

Voor wie na de oudejaarsconference liever niet 's nachts naar huis rijdt of na afloop nog een borreltje aan de plaatselijke bar wilt nuttigen, staat TRT natuurlijk graag tot de beschikking. Wel is het aan te raden om uw taxi vooraf te reserveren. Dit kan door ons te bellen of door 24 uur van tevoren uw reservering door te geven via het reserveringsformulier op onze website.

Heeft u vragen over de coronamaatregelen welke wij treffen, dan vernemen we deze uiteraard graag. Wij kunnen een veilig en comfortabel vervoer in ieder geval garanderen!

Lekker uitwaaien op het Texelse strand

Lekker uitwaaien op het Texelse strand

De komende maand zou normaal gesproken het traditionele Texelse Bluesfestival plaatsvinden, maar de organisatie heeft besloten ook dit festival een jaar te verplaatsen. Helaas zullen er dus geen festivals plaatsvinden op het eiland, maar dat betekent niet dat het volledig uitgestorven is nu de herfst zijn intrede aan het doen is over het hele land. De herfstperiode is namelijk bij uitstek een periode om heerlijk uit te waaien op de Texelse stranden.

Dit herfst- en winterseizoen blijven alle paviljoens aan het strand staan, dus is er tijd en ruimte genoeg om ’s middags of ’s avonds een hapje of drankje te nuttigen. En komt hier een alcoholische versnapering bij kijken? Dan is het zeker niet verstandig om zelf achter het stuur te kruipen. Door het wisselende weer is het natuurlijk ook niet altijd even aangenaam om uw weg wandelend af te leggen.

Wilt u een garantie om weer droog aan te komen op de gewenste bestemming? Laat u dan op comfortabele wijze vervoeren door de ervaren chauffeur van TRT. U kunt uw taxi reserveren door ons te bellen, maar weet u van tevoren al dat u één of meerdere alcoholische versnaperingen gaat nuttigen? Dan is het aan te raden om uw taxi vroegtijdig te reserveren. Zo bent u verzekerd van uw plaats in de behaaglijke taxi van TRT.

Ontdek dat Texel niet alleen maar mooi is in de zomer. Ook tijdens de overige seizoenen is het namelijk aangenaam vertoeven op Texel. Wij zien u graag verschijnen op het eiland en kunnen niet wachten om u te vervoeren naar de gewenste plaats van bestemming!

Aangenaam vertoeven op Texel in de laatste vakantieweek

Aangenaam vertoeven op Texel in de laatste vakantieweek

De zomervakantie is alweer bijna ten einde gekomen. In het noorden van Nederland is de vakantie reeds afgelopen, maar in het midden en zuiden van Nederland is de vakantie nog in volle gang. En op Texel is het nog altijd mogelijk om een zeer aangenaam verblijf te hebben.

Vol goede moed wachten we op een prachtige nazomer, want de maanden juli en augustus hebben ons tot nog toe niet echt verwend qua weersomstandigheden. De vele mogelijkheden die het eiland echter tot zijn beschikking heeft, zorgt er gegarandeerd voor dat u de laatste week/weken van de zomervakantie volop kunt genieten.

Breng bijvoorbeeld een bezoek aan De Koog, aan de westzijde van het eiland Texel. Hier kunt u nog altijd gezellig een terrasje pakken of uitgaan. Weliswaar mag de horeca, door de geldende coronamaatregelen, u slechts verwelkomen tot middernacht. Maar tot deze tijd kunt u voldoende (alcoholische) versnaperingen nuttigen en genieten van het Texelse landschap.

Erg verstandig om, na een aantal alcoholische versnaperingen, zelf naar huis te rijden, is het natuurlijk niet. U kunt altijd rekenen op TRT om het vervoer voor zijn rekening te nemen. De chauffeur van TRT brengt u veilig weer thuis, alwaar u kunt nagenieten van een gezellige dag op het eiland. En bent u van plan om meerdere dagen op Texel te verblijven zodat u de prachtige omgeving van het eiland verder kunt verkennen? Dan kunt u direct de volgende afspraak maken met de chauffeur voor de heen- en terugreis op de desbetreffende dag(en). Zo weet u zeker dat u zorgeloos kunt genieten van uw verblijf!

U kunt ons daarnaast altijd telefonisch bereiken of uw taxi rechtstreeks reserveren via het reserveringsformulier op de website. Wij zien u graag verschijnen op het eiland en in onze taxi!

Festivalseizoen grotendeels afgelast, maar TRT gaat door!

Festivalseizoen grotendeels afgelast, maar TRT gaat door!

Waar een ieder vorige maand nog positief was over deze zomer, is er toch definitief een streep gezet door diverse grote festivals en andere meerdaagse evenementen. Een hard gelag voor de organisatoren, maar natuurlijk ook voor de bezoekers die hier zo erg naar hebben uitgekeken. Toch is voor de bezoekers niet alles van de baan voor deze zomer, de horeca is immers ‘gewoon’ geopend.

Momenteel heeft de horeca de ruimte gekregen van het kabinet om tot 0:00 uur open te zijn, waardoor u toch kunt genieten van uw favoriete (alcoholische) versnapering. Op Texel zijn voldoende prachtige horecagelegenheden voor handen, alwaar u zeer aangenaam kunt vertoeven tot middernacht. Hier kunt u heerlijk eten én gezellig op terras zitten en heeft u in eigen land toch dat vakantiegevoel te pakken!

Vanzelfsprekend is het dan niet handig om zelf achter het stuur te kruipen als de klok middernacht slaat. U pakt uw spullen en belt dan natuurlijk naar TRT! Wij staan dag en nacht voor u klaar om u naar de gewenste bestemming te vervoeren. Zo wordt u op een veilige en bovendien comfortabele manier naar huis vervoerd. De chauffeur van TRT is u graag van dienst. Of u nu nog even een praatje wilt maken tijdens de rit of liever in alle rust geniet van de rit, dat is helemaal aan u.

Weet u bij voorbaat al dat het een lange avond gaat worden en u voor de terugweg een taxi nodig heeft, dan is het aan te raden om TRT alvast te reserveren. Zo voorkomt u immers teleurstellingen wanneer u iemand net voor is geweest om de rit te boeken. Uw taxi reserveert u eenvoudig via het reserveringsformulier op de website of door TRT te bellen. 

Wij zien u in ieder geval graag verschijnen bij ons in de taxi!

Logo Taxi Ruud Texel