Taxi Ruud Texel

Blog

‘Ouwe Sunder’ of het WK vieren op Texel? Laat u vervoeren door TRT!

‘Ouwe Sunder’ of het WK vieren op Texel? Laat u vervoeren door TRT!

Nu de maand november achter de horizon begint te verdwijnen, richten wij de focus op de laatste maand van het jaar 2022: december. In de 12e en laatste maand van het jaar is er op Texel zeker het een en ander te beleven. Vier bijvoorbeeld de kerstdagen en/of Oud en Nieuw op het eiland om er toch even tussenuit te zijn. Of bekijk het Nederlands Elftal tijdens het WK voetbal in een van de vele horecagelegenheden in De Koog of Den Burg. Op Texel valt er altijd wel wat te beleven!

Voordat ‘Ouwe Sunder’ (op 12 december) losbarst en ook ‘the day after’, vinden er festiviteiten plaats. Het zogeheten ‘vóór- en náklazen’ vindt plaats op 11 en 13 december en ondanks dat er dan niet wordt ‘gespeuld’ zullen er deze dagen veel alcoholische versnaperingen genuttigd worden door de bezoekers. Bent u een van deze bezoekers? Vergeet dan niet uw taxi vroegtijdig te reserveren, dan bent u in ieder geval verzekerd van een veilige terugreis!

Voor festiviteiten in de maand december zit u sowieso goed op Texel. Het Nederlands Elftal is door naar de volgende ronde, waar het zal gaan aantreden tegen de Verenigde Staten. Heeft u voor zaterdag al het idee om in De Koog of Den Burg in een van de vele horecagelegenheden te gaan kijken of (grote) schermen? Vergeet dan niet dat de ‘derde helft’ meestal langer duurt dan de eerste twee. Een taxi regelen voor de terugweg is dan op zijn zachtst gezegd verstandig. Reserveer hiervoor vroegtijdig het vervoer via TRT.

Uiteraard staan wij ook tijdens beide Kerstdagen en de Oud en Nieuw periode ook voor u klaar. Niet alleen overdag, maar ook in de nacht zijn wij beschikbaar om u veilig van en naar de gewenste locatie te brengen. Genoeg feest gevierd? Dan brengen wij u graag weer veilig huiswaarts. Reserveer uw taxi via het reserveringsformulier op onze website of door telefonisch contact met ons op te nemen.

Regen op Texel? Bel TRT voor vakkundig vervoer!

Regen op Texel? Bel TRT voor vakkundig vervoer!

De evenementenperiode ligt voor even achter ons. In december zal er natuurlijk weer voldoende plaats vinden op het eiland, maar voordat dit zover is, zullen we door de novembermaand heen moeten. Een maand met lagere temperaturen en wisselende weersomstandigheden. Maar nog altijd zijn er redenen genoeg om een trip naar Texel niet in het water te laten vallen!

Er is deze novembermaand statistisch gezien meer kans op regen. Maar Texel stelt nooit teleur. En ondervindt u hinder door slechter wordende weersomstandigheden, dan kunt u TRT bellen. Het ervaren taxibedrijf op Texel brengt u weer naar de door u gewenste locatie terug. Ook wanneer u het gezellig hebt gehad in de Texelse horecagelegenheden, staat Taxi Ruud Texel voor u klaar met betrekking tot het vervoer.

Eigenlijk is er dus geen reden om niet naar Texel te komen in de koudere novembermaand. Het eiland is nog altijd fantastisch en is in de komende maand een stuk minder toeristisch dan tijdens de warmere zomerperiode. Bent u op zoek naar een taxi op Texel? Vul dan het reserveringsformulier in op onze website of neem gewoon rechtstreeks telefonisch contact met ons op. Vroegtijdig reserveren voorkomt teleurstellingen! Wij hopen u, door weer en wind, ook in november te mogen verwelkomen in onze taxi!

Geniet in oktober van de laatste festivals op Texel!

Geniet in oktober van de laatste festivals op Texel!

Nu we ook de zomer van 2022 achter ons hebben gelaten, verdwijnt ook het festivalseizoen langzamerhand uit het zicht. In oktober kunt u op het eiland nog genieten van de laatste festivalletjes voordat de koude wintermaanden intreden in ons land. Dat is gelukkig nog niet nu, al is het weer de laatste dagen niet om over naar huis te schrijven.

Komende zaterdag al, 1 oktober, is het tijd om bockbier te gaan drinken tijdens het jaarlijkse bockbier feest Strender Bokkenfestival. Een bockbier festival dat plaats zal vinden in de diverse bars in Oosterend. Met de huidige weersomstandigheden zal het vertoeven op terras minder aangenaam zijn, maar binnen zal er ook genoeg te genieten zijn!

Niet alleen voor bockbier liefhebbers is er in oktober wat te genieten op Texel. Ook de muziekliefhebbers, en dan met name bluesliefhebbers, kunnen hun hart ophalen in oktober. Op 14 en 15 oktober zal Den Burg omgetoverd worden tot Den Blues. Artiesten uit zowel binnen- als buitenland zullen Den Burg aandoen en de bezoekers zullen kunnen genieten van een grote diversiteit aan acts.

Heeft u ook in oktober een leuke avond gehad en genoten van enkele alcoholische versnaperingen? Of wilt u gewoonweg naar huis toe en heeft u geen zin om door de regen huiswaarts te keren? Dan kunt u rekenen op TRT, het ervaren taxibedrijf op Texel. Hier kunt u heerlijk genieten in de comfortabele auto, terwijl wij u veilig en vooral droog thuisbrengen! Wilt u direct uw taxi reserveren bij TRT? Dan kunt u ons telefonisch contacteren, maar ook het reserveringsformulier op onze website invullen is een mogelijkheid om uw reservering door te geven.

Er is weer genoeg te beleven op Texel!

Er is weer genoeg te beleven op Texel!

Alle feestjes voorbij na de juli en augustus maanden? Niet op Texel! Ook in september en oktober is er weer voldoende te beleven op het eiland en is er voor ieder wat wils. Er vinden weer diverse evenementen plaats waarbij met name voor de terugweg een taxi de beste optie is.

Zo kunt u op 10 september de Strender Visrook Wedstrijd in Oosterend aanschouwen. En natuurlijk ook vooral deelnemen. Omdat vis natuurlijk dient te zwemmen, zullen alcoholische versnaperingen ook zeker genuttigd worden. Een taxi voor de terugweg is dan vanzelfsprekend geen overbodige luxe.

Voor de liefhebber van culinaire hoogstandjes wordt er van 23 tot en met 25 september in De Koog het jaarlijkse festival Texel Culinair georganiseerd. Tijdens Texel Culinair ‘strijden’ diverse restaurants tegen elkaar waarbij de restaurants in stands op straat heerlijke gerechten produceren. Uiteraard hoort bij een heerlijk gerecht ook een lekker drankje, waarna het natuurlijk niet verstandig is om zelf achter het stuur te stappen.

En voor de echte festivalliefhebber mag een bezoek aan het Oktoberfest natuurlijk niet ontbreken. Op 1 oktober vindt het traditionele Duitse bierfeest plaats in de evenementenhal op de Krim in de Cocksdorp. Wanneer u na dit feest nog in staat bent om zelf achter het stuur te kruipen, dan durven wij te stellen dat u het feestje niet goed genoeg gevierd heeft.

Zoals u kunt lezen, is er ook in de komende periode genoeg te beleven op Texel. Voor een taxi op Texel rekent u natuurlijk op TRT. Wilt u ook op ons rekenen? Reserveer dan uw taxi telefonisch of via het reserveringsformulier op de website.

Reken ook in augustus op TRT!

Reken ook in augustus op TRT!

Of u nu een van de vele evenementen op het eiland gaat bezoeken, of gewoonweg een avondje uit gaat naar een van de restaurants op het eiland: u kunt rekenen op TRT wanneer u zoekt naar een taxi. Ook de komende maand is er weer genoeg te beleven op Texel, dus alle reden om eropuit te gaan!

Op 13 augustus vindt het havenVIStijn plaats, waar uiteraard de visserij centraal staat. Hier staan diverse stands met eten en drinken en zullen er ook diverse activiteiten plaatsvinden op de haven van Oudeschild.

Ook de muziekliefhebber kan in augustus weer terecht op Texel. Zaterdag 20 augustus is het namelijk tijd voor Strenderpop. Dit is een open-lucht-muziekfestival in Oosterend. De artiesten zullen allen afkomstig zijn van het eigen eiland. Een gezellig evenement waar u zich uitstekend zult vermaken onder het genot van mogelijk meerdere alcoholische versnaperingen.

Bent u echter van plan om op zaterdag 20 augustus en/of zondag 21 augustus naar de autocross op het terrein van de MAB-club aan de Hoofdweg in Eierland te gaan? Dan zult u daar kunnen genieten van het spektakel dat autocross is. Deze dagen zullen namelijk de bekende Texelse autocross plaatsvinden. Aanschouw de racende auto’s onder het genot van een hapje en een drankje!

Gaan de auto’s echter niet snel genoeg voor u? Dan is er altijd nog de Texel Fly in. Een enerverende vliegshow op het vliegveld aan de Postweg in Eierland. Op 27 augustus bent u van harte welkom op het vliegveld.

Verkiest u een van de vele restaurants op het eiland? Ook dan kunt u voor het taxivervoer rekenen op TRT, hét taxibedrijf op Texel. Bij TRT bent u verzekerd van comfortabel vervoer, een aangenaam tarief en zullen wij u gegarandeerd ophalen op het afgesproken tijdstip. Wij verwelkomen u graag in onze taxi!

Logo Taxi Ruud Texel