Taxi Ruud Texel

Blog

Reken ook in augustus op TRT!

Reken ook in augustus op TRT!

Of u nu een van de vele evenementen op het eiland gaat bezoeken, of gewoonweg een avondje uit gaat naar een van de restaurants op het eiland: u kunt rekenen op TRT wanneer u zoekt naar een taxi. Ook de komende maand is er weer genoeg te beleven op Texel, dus alle reden om eropuit te gaan!

Op 13 augustus vindt het havenVIStijn plaats, waar uiteraard de visserij centraal staat. Hier staan diverse stands met eten en drinken en zullen er ook diverse activiteiten plaatsvinden op de haven van Oudeschild.

Ook de muziekliefhebber kan in augustus weer terecht op Texel. Zaterdag 20 augustus is het namelijk tijd voor Strenderpop. Dit is een open-lucht-muziekfestival in Oosterend. De artiesten zullen allen afkomstig zijn van het eigen eiland. Een gezellig evenement waar u zich uitstekend zult vermaken onder het genot van mogelijk meerdere alcoholische versnaperingen.

Bent u echter van plan om op zaterdag 20 augustus en/of zondag 21 augustus naar de autocross op het terrein van de MAB-club aan de Hoofdweg in Eierland te gaan? Dan zult u daar kunnen genieten van het spektakel dat autocross is. Deze dagen zullen namelijk de bekende Texelse autocross plaatsvinden. Aanschouw de racende auto’s onder het genot van een hapje en een drankje!

Gaan de auto’s echter niet snel genoeg voor u? Dan is er altijd nog de Texel Fly in. Een enerverende vliegshow op het vliegveld aan de Postweg in Eierland. Op 27 augustus bent u van harte welkom op het vliegveld.

Verkiest u een van de vele restaurants op het eiland? Ook dan kunt u voor het taxivervoer rekenen op TRT, hét taxibedrijf op Texel. Bij TRT bent u verzekerd van comfortabel vervoer, een aangenaam tarief en zullen wij u gegarandeerd ophalen op het afgesproken tijdstip. Wij verwelkomen u graag in onze taxi!

Drankje op? Laat je rijden!

Drankje op? Laat je rijden!

Juli is bij uitstek de maand van de evenementen. Met (hopelijk) zomerse temperaturen genieten op Texel, wat wilt u nog meer? Veilig thuiskomen natuurlijk, reken hiervoor op TRT. Er zijn diverse evenementen op het eiland welke u kunt bezoeken in de komende maand.

Zo kunt u op 2 juli aanstaande een bezoek brengen aan het open lucht festival SomPop. De zaterdag hierop, 9 juli, vindt SunBeats plaats. Het dance festival aan het strand bij Paal 17 trekt bezoekers vanaf het eiland, maar ook ver daarbuiten! Aan het einde van de maand, op 29 juli en 30 juli welteverstaan, is er nog een muziekfestival op het strand bij Paal 12: Sunny Side Up.

Voor de muziekliefhebber is er dus voldoende te genieten in de maand juli op Texel. Maar ook voor andere evenementen is Texel bij uitstek de plaats om te vertoeven tijdens de zomerperiode. Autocrossliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens het Speedweekend op 16 en 17 juli, alwaar op het terrein van de MAB-club aan de Hoofdweg een groots autocross-weekend zal plaatsvinden. Dit evenement, met veel coureurs van Texel en uit Noord-Nederland, trekt doorgaans veel toeschouwers. Gezelligheid gegarandeerd dus!

Ook in het weekend van 22 tot en met 24 juli is het een aanrader om u op het eiland te begeven. Bij de haven van Oudeschild vindt dan namelijk het Beach Food Festival plaats. ‘Geniet van alles wat voor ons 'locals' het leven hier een eilandleven maakt’, staat er op de website van het festival. En hier kunnen wij weinig aan toevoegen. Lekker eten, drinken, dansen en genieten gedurende het hele weekend van alle Texelse lekkernijen.

Bij elke festiviteit kunnen wij ons voorstellen dat één of meerdere alcoholische versnaperingen een sfeerverhogend effect zal hebben, maar hou het wel veilig. Heb je een drankje op, laat je dan rijden. Bij voorkeur door TRT. Uw taxi reserveren? Dat kan door ons telefonisch te contacteren of door het reserveringsformulier op onze website in te vullen.

Kom een van de diverse sportevenementen op Texel bezoeken!

Kom een van de diverse sportevenementen op Texel bezoeken!

Juni op Texel, dat staat dit jaar met name in het teken van de diverse sportevenementen die plaats zullen vinden op het eiland. Voor zowel liefhebbers van diverse sporten, van zeilers tot autocrossers, is er van alles te beleven.

Zo staat er van woensdag 15 tot en met zaterdag 18 juni de Ronde om Texel op het programma, de catamaranzeilwedstrijd. Een super mooi evenement waarbij een ieder natuurlijk hoopt op prachtig weer. In de avonden, na de wedstrijd, staan er bij Strandpaal 17 muzikale festiviteiten op de planning.

Op zondag 19 juni kunnen vervolgens de fanatieke autocrossers hun hart ophalen! Dan vindt namelijk de spectaculaire autocross van de MAB-club Texel plaats. Ook voor toeschouwers langs het circuit is autocross een enerverend schouwspel. Let hierbij natuurlijk vooral op de drie door TRT gesponsorde autocrossers!

Tot slot staat er in het weekend van 24 tot en met 26 juni de Clubraces Kitebuggy op het programma. Dit zal plaatsvinden op het strand bij de vuurtoren. Goed weer zou dus voor deze maand zeker welkom zijn, zodat deelnemers en toeschouwers optimaal kunnen genieten van de sfeer.

Al deze evenementen hebben één ding gemeen, in veel gevallen wordt het nog gezelliger wanneer u het beleeft onder het genot van één of meerdere alcoholische versnaperingen. Wat dan echter niet verstandig is, is om zelf achter het stuur te kruipen. Voor al deze situaties kunt u namelijk rekenen op Taxi Ruud Texel. Wij brengen u veilig huiswaarts na een fantastische dag!

Uw taxi via TRT reserveren? Dat kan via het reserveringsformulier op onze website, maar daarnaast kunt u natuurlijk ook telefonisch uw reservering bij ons doorgeven!

Wij stellen graag aan u voor: onze nieuwe auto!

Wij stellen graag aan u voor: onze nieuwe auto!

Met trots laten wij u onze nieuwe auto zien, waar wij u voortaan mee zullen vervoeren. Comfort en luxe hebben wij hoog in het vaandel staan wanneer u gebruik maakt van TRT. U kunt in de komende periode uitgebreid kennis maken met onze nieuwe auto. Zo staan er in mei weer diverse evenementen te gebeuren op het eiland. En wat is er fijner dan zorgeloos zijn met betrekking tot het vervoer naar de gewenste plaats van bestemming?

Met name in het weekend van 20, 21 en 22 mei staan er meerdere events op de planning op Texel. Zo is er het gehele weekend een Fly-in cinema op het vliegveld Texel, maar ook is er het muziekspektakel Wad’n Concert op de haven in Oudeschild. Dit muziekfeest vindt plaats in de avond van 21 mei. Tot slot is er op 21 en 22 mei een open-lucht-volleybal toernooi van Tevoko op de speelweide in het bos.

Bezoekt u, net als vele anderen, een van de vele horecagelegenheden in bijvoorbeeld De Koog en Den Burg? En bent u van plan één of meerdere alcoholische versnaperingen te nuttigen? Dan is het vanzelfsprekend niet verstandig om de terugreis zelf voor uw rekening te nemen. Laat u vervoeren in de nieuwe taxi van TRT. Dan bent u verzekerd van een veilige terugrit in een comfortabele auto.

Onze gloednieuwe taxi reserveren? Dat kan natuurlijk door ons te bellen, maar u kunt ook het reserveringsformulier op onze website invullen. Wij hopen u in ieder geval snel te kunnen verwelkomen in de spiksplinternieuwe taxi van TRT en garanderen u een aangenaam vervoer!

De maand april start goed: de eerste lammetjes zijn geboren!

De maand april start goed: de eerste lammetjes zijn geboren!

De maand april is weer begonnen, dat betekent traditiegetrouw dat het ook op het eiland Texel weer tijd is om lammetjes te knuffelen! De eerste lammetjes zijn inmiddels geboren op de diverse boerderijen, dus voor een ‘feel good moment’ ben je bij een aantal boerderijen aan het juiste adres, want daar is het mogelijk om lammetjes te knuffelen. Bezoek de lammetjes en biedt ze alle liefde tijdens hun start op deze aardbol!

Wilt u alleen, met een partner of met het gehele gezin de lammetjes bezoeken, bekijk dan eerst goed welke boerderij dit fenomeen aanbiedt. Bent u daarna nog op zoek naar een ervaren taxibedrijf die u hierheen kan brengen, zodat u zich op alle gemak kunt voorbereiden op al het geknuffel? Zoek dan niet langer, maar neem contact op met TRT. Wij kennen het eiland Texel als geen ander en brengen u graag naar een van de vele boerderijen op het eiland.

Echter brengen wij u niet alleen overdag richting de diverse boerderijen op het eiland, ook in de avonduren zijn wij actief. Nu de horeca weer dagelijks kan draaien tot ’s avonds laat, kunt u ook op ons rekenen wanneer u vanaf uw bezoek aan een restaurant en/of bar naar huis gebracht wilt worden.

Wilt u een taxi bij TRT reserveren? Aarzel dan niet te lang, want uw plek kan zomaar bezet zijn! Reserveer uw taxi via het reserveringsformulier op onze website of door ons telefonisch te contacteren. Dan zien wij u graag verschijnen in onze comfortabele taxi!

Logo Taxi Ruud Texel