TRT brengt u overal heen deze tijd

TRT brengt u overal heen deze tijd

TRT brengt u overal heen deze tijd

De kerstvakantie is in aantocht en daarmee is het einde van 2020 alweer bereikt. Het moment dat iedereen tot bezinning komt en gaat nadenken over hoe bizar dit jaar is geweest. Men krijgt de drang om eropuit te trekken en naasten op te zoeken om gezamenlijk de kerstperiode te vieren. Het coronavirus gooit echter dusdanig roet in het eten, waardoor deze kerst anders zal zijn dan normaal. De horeca mag helaas niet bezocht worden en het aantal personen dat u thuis mag ontvangen is beperkt tot slechts drie, kinderen onder de 12 jaar daargelaten.

Omdat wij bij TRT begrijpen dat u deze kerstperiode toch wilt doorbrengen met uw naasten, blijven wij gewoon bereikbaar om u te brengen naar uw gewenste bestemming. Heeft u de bus gemist, maar wel haast om naar uw bestemming op Texel te komen? Bel TRT! Wilt u naar een vriend(in) zijn/haar huis toe? Bel dan ook naar TRT. Want dat is wat veel mensen niet weten, wij vervoeren ook veel mensen van huisadres naar huisadres. Gaat u naar iemand toe om gezellig een drankje te nuttigen, dan kunt u rekenen op TRT om uw veilig heen en terug te brengen.

Binnen onze taxi zijn alle veiligheidsmaatregelen getroffen om onze passagiers op een veilige manier te kunnen vervoeren. Reserveer uw taxi bij TRT vroegtijdig, dat voorkomt immers teleurstellingen achteraf. Dit kunt u doen door ons te bellen of door het reserveringsformulier op onze website in te vullen. Wij hopen u snel te zien bij ons in de taxi, waar u ook heen wilt!

Tags