Dorpsfeest in Oosterend. Taxi Ruud vervoert u veilig

Binnenkort is Texel weer het toneel voor verschillende boeiende evenementen. Van 25 tot 28 juli 2018 is Oosterend weer Present. Een dorpsfeest wat elke vijf jaar georganiseerd wordt. Voor de dorpsbewoners van Oosterend wordt op 26 juli een maaltijd geserveerd. Er wordt genoten van gebakken vis en brood en fruit. Het is de ideale gelegenheid voor de dorpsbewoners om de sociale contacten bij te houden en uiteraard mag een drankje niet ontbreken met al die gezelligheid. Een goed idee om zelf niet achter het stuur te gaan zitten, maar u te laten vervoeren door taxi Ruud.

Op woensdag en donderdag kunt u een historisch spel bijwonen wat speelt in de 80 jarige oorlog. De afsluiting van Oosterend Present is een markt op 28 juli. Hier worden veel Texelse producten aangeboden en worden allerlei presentaties gegeven. Traditioneel wordt deze dag door de aanwezigen vaak afgesloten in de horeca waar de drank ook rijkelijk kan vloeien. Ook op deze dag staat TRT weer voor u klaar om u ongeschonden en veilig naar huis of uw tijdelijke verblijfplaats te rijden.

Genieten in Oudeschild van een festijn vol vis

<p< Op 11 augustus moet u in Oudeschild zijn. Hier wordt het HavenVIStijn georganiseerd. Hier maakt u kennis met alles wat met de visserij heeft te maken De vissers informeren u graag over welke vistechnieken zij inzetten en welke vissoorten hun doel zijn. Naast het bijwonen van verschillende demonstraties is er volop verse vis te krijgen. De opbrengst van de vis komt ten goede aan een goed doel. De Texelse garnalenvissers zijn ook aanwezig. Bij hen kunt u verrukkelijke broodjes met garnalen kopen. Ook deze opbrengst wordt geschonken aan een goed doel, namelijk de stichting Kind en Brandwond. Uiteraard smaken deze broodjes garnalen ook heerlijk in combinatie met een koud biertje. Opnieuw een goede reden om Taxi Ruud te bellen, zodat u volop kunt genieten zonder zorgen. Uw rijbewijs is u heilig toch?