De warme maanden komen er weer aan. Reden voor veel mensen om de waddeneilanden en dan met name Texel te bezoeken. Hetzij voor één dag of voor een langer verblijf. Een goede manier om de bestemming te bereiken of het eiland te verkennen is vervoer per taxi.

Goedkoopste taxi van het eiland Texel

TRT, oftewel Taxi Ruud Texel is de goedkoopste taxi op het eiland en vervoert u comfortabel in een luxe Mercedes van de S klasse. Deze biedt plaats aan 4 passagiers. Stelt u zich voor dat u van de boot stapt en uw taxi staat al op u te wachten, een meer ontspannen begin van uw verblijf op Texel of bezoek aan het eiland kunt u zich bijna niet wensen.

TRT is de BOB

Het eiland kent veel uitgaansgelegenheden, maar ook het genieten van een drankje op één van de vele terrassen op het eiland is een fijne belevenis. Blijft altijd de vraag; ‘wie is de BOB’? Om het plezier niet te vergallen staat Ruud als ervaren en verantwoordelijke taxichauffeur graag voor u klaar, zodat iedereen volop kan genieten van het uitgaansleven.

Trouwvervoer op Texel en regulier taxivervoer

Ook op de mooiste dag van uw leven verzorg ik met veel enthousiasme het trouwvervoer, u wordt in stijl vervoerd in een blinkende taxi. Uiteraard verzorg ik ook het reguliere taxivervoer in de hele Benelux en naar en van Duitsland, hiervoor gelden vaststaande tarieven, zodat u nooit voor onprettige verrassingen achteraf komt te staan.

Mogelijk kunt u een reden bedenken om niet voor een taxi te kiezen, maar graag bewijs ik het tegendeel. Neem voor alle mogelijkheden contact met mij op. Bij TRT bent u altijd verzekerd van betrouwbaarheid, punctualiteit en een chauffeur, die altijd in is voor een praatje, maar u ook desgewenst alle privacy gunt. Kiest u voor een bezoek aan of een verblijf op het mooie eiland Texel? Dan kiest u voor de goedkoopste taxi. Comfort en veiligheid zijn geen loze beloften, ik maak het dagelijks waar.