Welke soorten vervoer op Texel?

Mogelijkheden taxivervoer

U kunt Taxi Ruud Texel inschakelen voor diverse soorten vervoer. Hierbij bent u altijd verzekerd van een uitstekende service en een gunstig tarief. Met trots kan ik zeggen, dat TRT de goedkoopste taxi van het eiland Texel is.
Ondanks mijn lage tarief wordt u vervoerd in een luxe en representatieve auto, van het merk Mercedes, S-klasse. Mijn taxi is goed onderhouden en het interieur is brandschoon. Hierdoor wordt u op een veilige, betrouwbare en comfortabele manier vervoerd naar uw bestemming.

Uw vervoer van en op Texel
Peter van der ende
Peter van der ende
19 December 2022
Ruud een man van mijn dromen iemand waar ik vaak over heb gedroomd, hij heeft alles wat ik wil hebben een mooie auto en is zelf ook een mooie man met een baard. Ruud is een topper en is zeker een aanrader en ik raad iedereen aan om een keer een ritje met hem te maken
Mo Vanmiddag
Mo Vanmiddag
19 December 2022
Man die mijn hart heeft gestolen, na alle overlast toch ons thuis heeft gebracht
Sil_muntendam -
Sil_muntendam -
19 December 2022
Beste taxi van Texel, zeker een aanrader goede prijs mooie auto
Willem Oosterhaven
Willem Oosterhaven
14 November 2022
Prachtige taxi
Sylvester Booij
Sylvester Booij
20 Oktober 2022
Top taxi
30 seconds of ras
30 seconds of ras
3 Maart 2022
Beste taxi die je kunt krijgen op texel. Laagste tarief en beste auto.

Het diverse vervoer van Taxi Ruud Texel

Straattaxi

Taxivervoer op afroep, waarbij de vergoeding wordt bepaald door middel van een taximeter. Het tarief bestaat uit een vast startbedrag + een vergoeding voor de afgelegde afstand + een vergoeding voor de tijdsduur van de rit.
Uw Taxi op Texel

Luchthaven en cruiseterminal vervoer

Voor het vervoer van/naar Texel naar/vanaf een willekeurige luchthaven of cruiseterminal in Nederland (of een van de overige Benelux landen of Duitsland) wordt vooraf met u een vaste prijsafspraak gemaakt. Voor meer informatie kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen.

Trouw- of rouwvervoer

Op de mooiste dag van uw leven vervoerd worden in de mooiste taxi van Texel of op een droevige dag getroost worden door het comfortabele volgvervoer in de luxe taxi van TRT behoort ook tot de mogelijkheden. Ook hiervoor wordt vooraf een vaste prijsafspraak met u overeengekomen. Voor meer informatie kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen.
Trouwen op Texel? Wij regelen graag het vervoer!

WMO vervoer

In het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning kunt u mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van taxivervoer. Informatie hieromtrent kunt nalezen op de website van de Gemeente Texel. Voor meer informatie kunt u ook telefonisch of per e-mail contact opnemen met mij.

Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer behoort ook tot de mogelijkheden. Of u voor vergoeding in aanmerking komt kunt u zelf nagaan via internet (zoek op: regeling zorgverzekering ziekenvervoer) of kunt u navragen bij uw zorgverzekeringsadviseurs of bemiddelingspersoon. Indien gewenst kan ik dit ook in overleg met u voor u uitzoeken. Voor meer informatie kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen.
Uw vervoer van en op Texel