Welke soorten vervoer op Texel?

Mogelijkheden taxivervoer

U kunt Taxi Ruud Texel inschakelen voor diverse soorten vervoer. Hierbij bent u altijd verzekerd van een uitstekende service en een gunstig tarief. Met trots kan ik zeggen, dat TRT de goedkoopste taxi van het eiland Texel is.
Ondanks mijn lage tarief wordt u vervoerd in een luxe en representatieve auto, van het merk Mercedes, S-klasse. Mijn taxi is goed onderhouden en het interieur is brandschoon. Hierdoor wordt u op een veilige, betrouwbare en comfortabele manier vervoerd naar uw bestemming.

Uw vervoer van en op Texel
Gerda van den Berg
Gerda van den Berg
15 Oktober 2023
Een telefoontje naar taxi Ruud vanaf de veerboot richting Texel stond bij aankomst op Texel taxi Ruud ons op te wachten. Een vlotte rit richting Landal Slufter vallei in de Cocksdorp tegen een redelijk tarief waar onze vakantie kon gaan beginnen! Dank voor de snelle service Ruud!
Laura De Jager
Laura De Jager
19 September 2023
Snelle en goedkope taxi met aardig personeel
Lian
Lian
25 Augustus 2023
Top vent, goede prijzen. Weet al zeker wie ik de volgende keer ga bellen als ik in Texel ben.
Roy van Gent
Roy van Gent
8 Augustus 2023
Prima gozer. Eerlijke prijs
Frits tarrel en de voeder beatles
Frits tarrel en de voeder beatles
21 Juli 2023
Top service aardige man met gevoel voor humor! Gewoon netjes optijd rijd lekker door. En dat voor een extreem scherp tarief!!! Ruud klasse!
Meile Bootsma
Meile Bootsma
7 Juli 2023
Das TOP

Het diverse vervoer van Taxi Ruud Texel

Straattaxi

Taxivervoer op afroep, waarbij de vergoeding wordt bepaald door middel van een taximeter. Het tarief bestaat uit een vast startbedrag + een vergoeding voor de afgelegde afstand + een vergoeding voor de tijdsduur van de rit.
Uw Taxi op Texel

Luchthaven en cruiseterminal vervoer

Voor het vervoer van/naar Texel naar/vanaf een willekeurige luchthaven of cruiseterminal in Nederland (of een van de overige Benelux landen of Duitsland) wordt vooraf met u een vaste prijsafspraak gemaakt. Voor meer informatie kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen.

Trouw- of rouwvervoer

Op de mooiste dag van uw leven vervoerd worden in de mooiste taxi van Texel of op een droevige dag getroost worden door het comfortabele volgvervoer in de luxe taxi van TRT behoort ook tot de mogelijkheden. Ook hiervoor wordt vooraf een vaste prijsafspraak met u overeengekomen. Voor meer informatie kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen.
Trouwen op Texel? Wij regelen graag het vervoer!

WMO vervoer

In het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning kunt u mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van taxivervoer. Informatie hieromtrent kunt nalezen op de website van de Gemeente Texel. Voor meer informatie kunt u ook telefonisch of per e-mail contact opnemen met mij.

Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer behoort ook tot de mogelijkheden. Of u voor vergoeding in aanmerking komt kunt u zelf nagaan via internet (zoek op: regeling zorgverzekering ziekenvervoer) of kunt u navragen bij uw zorgverzekeringsadviseurs of bemiddelingspersoon. Indien gewenst kan ik dit ook in overleg met u voor u uitzoeken. Voor meer informatie kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen.
Uw vervoer van en op Texel