Op Texel staat van vrijdag 12 tot en met zondag 14 oktober weer het jaarlijkse festival Texel Blues in Den Burg op het programma.

Liefhebbers van de bluesmuziek kunnen niet wachten om dit spektakel bij te wonen. Nationale en internationale bluesbands nemen dan plaats op de podia die door heel Den Burg geplaatst worden. In de vele cafés die Den Burg rijk is genieten de fans van de muziek die ten gehore wordt gebracht. Tijdens dit blues festival maakt u kennis met de blues in allerlei uitvoeringen zoals die bedoeld is. Gezelligheid viert de boventoon tijdens dit weekend. De hoop is gevestigd op mooi weer om dit evenement tot een groot succes te maken. De feestvreugde wordt hiermee nog groter. Maar de heerlijke muziek geeft de aanwezigen alleen al een warm gevoel.

Taxi Ruud verzorgt het vervoer per taxi

In de cafés kunt u genieten van de sfeer en natuurlijk hoort daar een drankje bij. Uiteraard wilt u het plezier niet laten bederven. De vraag is dus: “Wie is de BOB?”. Taxi Ruud staat graag voor u klaar op afroep om u veilig en comfortabel te vervoeren van en naar uw hotel of de veerboot. Op deze manier kan iedereen genieten van het spetterende evenement. Bent u ook zo’n fan van de bluesmuziek? Dan mag u dit festival beslist niet overslaan. Anders mist u een kans want het blues festival wordt maar eens per jaar georganiseerd. Waarom een jaar wachten?

Reserveer tijdig uw taxi

Vanwege de te verwachten grote drukte vraagt TRT u om tijdig uw taxi te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Met zijn allen maken we dit evenement tot een groot succes. Den Burg en alle artiesten zijn er klaar voor. U ook? Texel Blues zult u niet snel vergeten. Bent u niet echt bekend met de bluesmuziek? Dan is dit de kans om er kennis mee te maken. Bent u wel een grote fan? Dan is dit de perfecte gelegenheid om een gezellig weekend te beleven in het pittoreske Den Burg.