De lente is in volle gang. De omgeving kleurt weer groen en de temperaturen lopen langzaam op. De zomermaanden staan weer voor de deur. Tijd voor veel liefhebbers van het eiland om hun vakantie te boeken.

De horeca in het grootste uitgaanscentrum in De Koog bereidt zich al voor om de vele toeristen en dagjesmensen te ontvangen. De terrassen worden langzaam ingericht en nu al wordt het drukker en dus gezelliger in De Koog. De komende maanden zullen veel mensen gaan genieten van een drankje en/of hapje in de diverse horecagelegenheden.

Drukte voor taxi Ruud Texel

Aangezien het bier en overige alcoholische dranken rijkelijk zullen vloeien in de horeca breken ook drukke tijden aan voor taxi Ruud Texel. Aangezien TRT nog altijd de goedkoopste taxi op Texel is ligt de keuze voor vervoer met mijn taxi voor de hand zodat u volop kunt genieten en veilig uw bestemming(en) bereikt.

Texel in beweging

Het hele jaar door worden op Texel talrijke evenementen georganiseerd en zijn er heel veel bezienswaardigheden voor cultuursnuivers en mensen die ontspanning zoeken. Bekend en uniek is bijvoorbeeld Ecomare, maar ook zijn er op Texel een aantal musea die u zeker niet mag missen. Heeft u de moed om een parachutesprong te wagen? Dan kunt u deze doen op het eiland. Taxi Ruud staat graag voor u klaar om u naar en van elke bestemming op Texel te vervoeren. Zo komt u ontspannen en uitgerust aan en kunt u ook de terugreis direct regelen.

Verken Texel te voet of met de fiets of laat u rondrijden met de taxi van TRT

Texel heeft een zeer gevarieerd landschap. U kunt het eiland te voet of met de fiets verkennen om zo dit fascinerende waddeneiland te leren kennen. Bent u niet zo’n wandelaar of fietser? Kies dan voor een rondrit met de taxi van TRT. Uw chauffeur Ruud Boekhoff kent het eiland op zijn duimpje en vertelt u graag alles over Texel en wat dit eiland zo bijzonder maakt.