Onlangs is Nederland verwend met tropische temperaturen. Vakantiegangers naar Texel hebben kunnen genieten van heerlijk zomerweer.

De terrassen zaten overvol en de temperatuur van het zwemwater was bijzonder aangenaam. Wist u trouwens dat het Waddeneiland Texel de meeste zonuren van heel Nederland heeft? Tezamen met een koele bries van zee geeft dit toch wat verkoeling.

Deze temperaturen vragen om verkoeling bijvoorbeeld door een heerlijk Texels biertje. Maar de ervaring leert dat één naar meer smaakt. Dan is het een goed idee om het vervoer te laten verzorgen door Taxi Ruud, nog altijd de goedkoopste taxi op het eiland Texel.

Wat zijn de vooruitzichten op Texel

Historisch gezien kunnen de maanden augustus en september nog aangename temperaturen opleveren. Een lekker drankje of hapje achter glas is niet te versmaden, maar het kan ook zo zijn dat de temperaturen zo zijn dat buiten op één van de terrassen of stranden het verblijf aangenaam is.

Texel heeft alles

Is het weer niet zo geweldig? Dan zijn er op Texel ook allerlei indoor evenementen. Denkt u aan gezellig bowlen met uw gezin, familie of collega’s op de bowlingbaan in de Cocksdorp. Of maak kennis met het ambachtelijk bier brouwen in Tesselaar Familiebrouwerij Diks in Den Burg. Wilt u meer weten over het eerlijke beroep molenaar? In graanmolen De Traanroeier in museum Kaap Schil in Oudeschild leert u alles over wat echt brood inhoudt en hoe het gemaakt wordt.

Dit is een beknopte greep uit alle indoor activiteiten, uiteraard wens ik u prachtig weer in de komende maanden, zodat u volop kunt genieten van wat Texel te bieden heeft. Voor een comfortabel en veilig vervoer per taxi kiest u uiteraard voor TRT oftewel Taxi Ruud Texel.

Evenementen

Als geboren en getogen Texelaar ken ik Texel op mijn duimpje. Het hele jaar door worden op Texel talrijke evenementen georganiseerd. Vraagt u mij naar de vele mogelijkheden en reserveer meteen uw taxi van TRT om teleurstellingen te voorkomen!