Mensen die ooit in Duitsland een bierfeest hebben meegemaakt kunnen dit jaar op 5 oktober een groots bierfestival herbeleven tijdens de editie op Texel. U bent van harte welkom in Oosterend om te genieten van de gezelligheid en bovenal het hoofdbestanddeel van de avond: Diverse soorten bokbier.

Laat u vervoeren per taxi 

Het bokbier festival is een echt volksfeest en de organisatie zal er alles aan doen om de avond tot een groot succes te maken. Drank en verkeer gaan echter niet samen. Taxi Ruud staat graag voor u klaar om u per taxi te vervoeren zodat iedereen kan genieten van dit Texels bierfeest.

Bluesmuzikanten brengen de blues ten gehore in Den Burg tijdens de Texelblues.

Drie dagen lang kunnen de ware bluesliefhebbers hun hart ophalen tijdens de Texelblues die van 11 tot en met 13 oktober plaatsvinden in Den Burg. Overal in Den Burg worden podia gebouwd waar nationale en internationale bluesmuzikanten hun optredens zullen uitvoeren. 

Bestel een taxi voor het vervoer

De lokale cafe’s en andere uitgaansgelegenden zijn deze dagen het domein van artiesten die livemuziek ten gehore brengen. Het beloven drie spetterende dagen te worden. De diverse bands brengen hun eigen interpretatie van de blues ten gehore zodat er voor elk wel wat wils is. Uiteraard nodigt een café ook uit om een alcoholisch drankje te nuttigen. Het vergroot de feestvreugde maar kan een avond ook bederven. 

Om iedereen te laten genieten van de Texelblues en geen BOB aan te hoeven wijzen belt u TRT. Met het vervoer per taxi bereikt u veilig uw bestemming en brengt u uw medeweggebruikers niet in gevaar.

Voor beide evenementen het bokbierfestival en Texelblues verzoek ik u tijdig de taxi te reserveren zodat ik een passende indeling kan maken. Neemt u vandaag nog contact op met TRT.