Het hoogseizoen op Texel loopt langzaam ten einde. Maar ook in de herfst zijn de strandpaviljoens nog geopend. Het rustige strand nodigt in deze periode uit tot een strandwandeling. Lekker uitwaaien en daarna al dan niet achter glas genieten in één van de paviljoens van een lunch of diner of gewoon een drankje als u de strandwandeling achter de rug heeft. Ziet u zich al uitkijken over de zee vanuit één van de gezellige ambiances?

Geniet van een maaltijd of drankje en laat TRT u vervoeren

Geniet van een echt Juttertje (authentiek Texels kruidenbitter), een Texels Skuumkoppe (het biertje van Texel) of warme chocolademelk of laat de koks u verrassen met een smakelijke maaltijd. Kiest u voor taxi Ruud Texel om u te laten brengen en halen in de comfortabele taxi. Texel heeft zoveel te bieden in alle seizoenen. Wat uw bestemming ook is, TRT staat graag tot uw beschikking en een prettige bijkomstigheid is dat TRT de goedkoopste taxi van Texel is.

Laat Texel u verleiden ook als de blaadjes vallen. De uitbaters van de strandpaviljoens heten u van harte welkom met de spreekwoordelijke Texels gastvrijheid. Het Waddeneiland Texel en vermaak en genieten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.