Het hele jaar bruist Texel van de evenementen en festiviteiten. Op 12 december staat Texel in het teken van het Ouwe Sunderklaas feest. Dit is een beetje vergelijkbaar met het carnaval in het zuiden van Nederland. In bijna alle dorpen gaan mensen verkleed de straat op en in de vele kroegen die Texel rijk is wordt rijkelijk genoten van de drank.

Kies voor veilig vervoer per taxi

De afgelopen jaren is dit feest uitgebreid met het zogenaamde vóór-klazen in de avonduren op 11 december en het na-klazen op 13 december. Dit jaar volgt het weekend direct na 13 december. Al met al een feest waarbij de horeca wel zal varen. Wilt u zich volledig kunnen uitleven dan is het vervoer wel een serieus punt van aandacht. Taxi Ruud staat al deze dagen klaar voor u om u per taxi naar uw bestemming te brengen. Laat de pret voor uzelf en anderen niet bederven door zelf achter het stuur te kruipen. U brengt uzelf en anderen hiermee in gevaar en dat kan een flinke domper op de feestvreugde betekenen.

Het goedkoopste taxitarief van het eiland

Het hele nu bijna afgelopen jaar heeft TRT veilig en betrouwbaar vervoer per taxi verzorgd voor talrijke klanten. Ook in deze donkere dagen voor Kerst is TRT voor u de juiste keuze. Mijn tarief is het goedkoopste van alle taxibedrijven op Texel. Voor dat geld kunt u dus gerust een extra pintje nemen. Texel blijft boeien in alle seizoenen en TRT staat het hele jaar voor u klaar voor een veilig en comfortabel vervoer per taxi. Graag ben ik u ook tijdens het Ouwe Sunderklaas feest en de dagen eromheen van dienst. Neem direct contact op om uw taxi te reserveren.