Allereerst alsnog de beste wensen voor 2020. Het afgelopen jaar heb ik veel klanten comfortabel en veilig per taxi vervoerd naar en van allerlei bestemmingen. Het komende jaar bruist Texel ook weer van de evenementen en kunt u weer genieten van het uitgaansleven en de gastvrijheid en de uitstekende gastronomie die zo typerend zijn voor het waddeneiland Texel.

Taxi Ruud, de juiste keuze

Er zijn talrijke redenen waarom u zou kiezen voor vervoer per taxi. De meest voor de hand liggende is natuurlijk als u niet over eigen vervoer beschikt. Maar ook geeft het u de gelegenheid om volop te genieten van de horecagelegenheden. Een drankje teveel kan u en uw medeweggebruikers in gevaar brengen en dan is de keuze voor een taxi een hele verstandige.

Maar waarom zou u juist voor TRT kiezen? Ik hanteer het laagste tarief voor een taxirit van alle taxibedrijven op Texel en zo houdt u geld over voor leuke dingen. Ook kunt u rekenen op een uitstekende punctualiteit. Ruud Boekhoff is een geboren en getogen Texelaar. Hierdoor ken ik het eiland op mijn duimpje en kan u heel veel vertellen over dit fascinerende eiland. Kiest u voor vervoer vanaf de veerboot naar uw accommodatie, wilt u een evenement of dorp bezoeken, of wilt u het eiland verkennen? Ik sta graag voor u klaar om u van A naar B te vervoeren.

Leer Texel kennen

Texel is een eiland met uiteenlopende landschappen. Bos, strand en heide bieden u ruime gelegenheid om te genieten van de prachtige natuur. Op sommige wandelingen of fietstochten zult u amper mensen tegenkomen, terwijl het in de dorpen altijd gezellig druk is. Ik nodig u graag uit om Texel te bezoeken om alles zelf te ervaren. Ik heb er mijn hart verloren en ik gun u dezelfde ervaring. Stap in mijn taxi en leer het eiland kennen voor een dagje uit of een langer verblijf.