Zaterdag 28 maart is het weer zover. Veertig jaar geleden was de eerste editie van Texelpop. In al die jaren is het evenement meerdere keren veranderd van locatie. Texelpop 2020 vindt dit jaar plaats in de evenementenhal Texel op Vakantiepark De Krim in De Cocksdorp. Liefhebbers van popmuziek komen er volop aan hun trekken.

Verschillende muziekgenres met om de 40 minuten een andere band

Texelse bands en artiesten vertolken muziek in allerlei genres. Elke veertig minuten wordt er van band gewisseld. De muziekgenres die u kunt verwachten zijn rock, blues, ballads en funk. In de zaal bevindt zich licht- en geluidsapparatuur van de laatste generatie om het festival tot een absoluut succes te maken. Om 18:45 gaat de zaal open en om 19:15 zal de eerste band het optreden verzorgen.

Reserveer uw taxi van TRT tijdig

Taxi Ruud vervoert u graag naar de evenementenhal in De Cocksdorp. Reserveert u uw taxi wel tijdig zodat ik u niet teleur hoef te stellen. De hele avond kunt u genieten van talrijke optredens en om middernacht is Texelpop 2020 afgelopen. Uiteraard staat TRT weer op afspraak klaar om u op te halen.

Een popfestijn met een lange traditie van wereldklasse

Dit groots opgezette festival mag u niet missen als u van opzwepende muziek houdt. Texelse muzikanten staan bekend om hun veelzijdigheid en de prima kwaliteit van hun optredens. Texelpop kent een heel lange traditie en in de loop der tijd is het uitgegroeid tot een popfestijn van wereldklasse.

Boven het podium is een groot scherm geplaatst waarop beelden worden vertoond van eerdere edities van Texelpop. De tickets kosten slechts 5 euro en de garderobe is gratis. Voor een fantastische avond is dat echt een koopje. Texel heeft het, laat deze kans niet voorbijgaan.

Helaas hebben we doorgekregen dat Texelpop is afgezegd in verband met het corona virus.