Update: Versoepeling coronaregels

De afgelopen maanden houdt het coronavirus niet alleen de wereld, maar ook Texel in zijn greep. Nu de regels wat versoepeld zijn is het weer mogelijk om te genieten het prachtige eiland Texel en TRT helpt u daar graag bij. Wilt u in de avonduren gebruik maken van TRT? Dan adviseer ik u om te reserveren.

De taxi is uitgerust met spatschermen, zodat zowel u als de bestuurder beschermd bent. Indien u in uw eentje reist met ons bent u niet verplicht om een mondkapje te dragen, dit geldt ook als u reist met mensen uit uw eigen huishouden.

Reist u met personen uit verschillende huishoudens? Dan bent u wel verplicht om een mondkapje te dragen, dit voor eenieders veiligheid.

Genieten van uw verblijf op Texel

U kunt op Texel nog steeds genieten van het strand, heerlijk eten en leuke evenementen, echter zijn er wel een aantal regels waar u zich aan dient te houden.

Ook op Texel geld: Heeft u klachten, blijf thuis en laat u testen. Was vaak uw handen en hoest/ nies in uw elleboog, vermijd drukte en houdt anderhalve meter afstand tot elkaar.

Om u te helpen met het vermijden van drukte heeft VVV Texel de TexelMap ontwikkelt. Met deze uitgebreide TexelMap applicatie kunt u zien of het ergens druk is, zodat u verstandig kunt besluiten waar u het beste naartoe kunt gaan!

Download de Android app hier
Download de IOS app hier