Update coronamaatregelen: Taxi Ruud ‘gewoon’ beschikbaar! 

Nu de maatregelen omtrent het coronavirus weer zijn aangescherpt vanuit de overheid, is natuurlijk de grote vraag: hoe gaat TRT daar mee om? Is TRT gewoon nog beschikbaar? Het antwoord op deze vragen is in beide gevallen een volmondige ja. TRT beschikt over een veilige auto, welke de beschikking heeft over een goed werkend aircosysteem met luchtfilter, waardoor wij u nog altijd veilig kunnen vervoeren over het prachtige eiland Texel.

Echter zullen wij ons ook moeten houden aan een aantal regels. Zo dient u onder andere zelf het portier te openen en uw eventuele bagage in de kofferbak te plaatsen. Verder is de taxi uitgerust met een spatscherm, waardoor u als passagier zijnde bent afgeschermd van de bestuurder. Reist u alleen, bent u niet verplicht tot het dragen van een mondkapje. Reist u echter met meerdere personen uit verschillende huishoudens, bent u verplicht om een niet-medisch mondkapje te dragen. Dit geldt voor alle passagiers welke ouder zijn dan 13 jaar.

Om gedurende deze lastige periode toch op een veilige manier onze passagiers te kunnen vervoeren, verzoeken wij u vriendelijk om u te houden aan de maatregelen welke zijn opgesteld. Blijft u bij verkoudheids-/koortsklachten alstublieft thuis en laat uzelf testen. Was vaak uw handen, hoest/nies in uw elleboog, vermijd drukte en houdt anderhalve meter afstand tot elkaar. Om onze taxi veilig te houden, zullen wij er zorg voor dragen dat de taxi zorgvuldig schoongehouden zal worden. U blijft dus gewoon welkom bij Taxi Ruud. Om teleurstellingen te voorkomen, is het wel verstandig om vooraf te reserveren.