Eten afhalen of naar een vriend(in) toe? Op TRT kunt u rekenen!

Nu de maatregelen omtrent het coronavirus weer strenger zijn geworden en de horeca gedwongen gesloten dient te blijven voor de komende tijd, snappen wij dat de behoefte om sociale contacten op peil te houden, groter zal worden. Toch zal een ieder zich goed aan de maatregelen moeten houden, want enkel dan kunnen we sneller richting een normale samenleving toewerken.

Wilt u toch op een veilige manier een drankje kunnen doen bij een vriend(in) thuis? Dit snappen wij heel goed, maar het is niet verstandig om dan zelf in de auto te stappen. TRT rijdt ook gewoon van en naar huisadressen waar u op bezoek bent. U kunt op een veilige manier een drankje doen en komt op een veilige manier weer thuis. Wij nemen immers in onze taxi alle maatregelen omtrent het coronavirus in acht en kunnen u op een veilige manier vervoeren.

Loopt de dag toch even iets anders en besluit u nog even wat langer te blijven, maar hebben jullie daar niet op gerekend? Is er bovendien geen eten voorradig of hebben jullie geen zin om iets klaar te gaan maken omdat jullie al gedronken hebben? Toevallig bieden diverse restaurants momenteel een afhaalservice aan. Op deze manier kunt u direct de horeca ondersteunen in deze moeilijke tijden en krijgt u overheerlijk eten thuis. Ook voor deze heen-en-weer-ritten kunt u op TRT rekenen.

Voor ritten naar restaurants om af te halen hanteert TRT een aangepast tarief. Wel is het handig om ruim van tevoren even telefonisch contact op te nemen om de reservering door te geven en een prijsafspraak te maken. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van het reserveringsformulier op de website.