TRT ook tijdens avondklok bereikbaar

De aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus vragen nog meer van ons als burgers. Door de avondklok is het verboden om tussen 21:00 uur en 04:30 uur nog op straat te zijn, behalve wanneer u in het bezit bent van een geldige verklaring waarom u buiten bent. Hiernaast zijn er nog een aantal uitzonderingen, zoals wanneer u bijvoorbeeld uw hond uitlaat of onderweg bent naar een uitvaart. Voor meer informatie over de diverse uitzonderingen, kunt u hier (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/avondklok/regels-avondklok) terecht.

Zoals u op de website van de Rijksoverheid kunt lezen, is het voor taxibedrijven wel toegestaan om actief te zijn tijdens de avondklok. TRT kan u bij deze mededelen dat wij gewoon bereikbaar zijn wanneer u vervoerd dient te worden, ook al is dit tussen 21:00 uur en 04:30 uur. Vanzelfsprekend is het de verantwoording van de klant dat hij/zij in bezit is van een geldige verklaring en dat de desbetreffende persoon toestemming heeft om te mogen reizen tijdens de avondklok.

Wij willen iedereen verzoeken om zich aan de gestelde maatregelen te houden, zodat we sneller weer terug kunnen naar het normale leven. TRT is u graag van dienst, ook in deze moeilijke tijd. Heeft u ons nodig, maar toch nog vragen over de actuele mogelijkheden met betrekking tot de corona-maatregelen in onze taxi? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door ons te bellen of via het reserveringsformulier op onze website.