Op Texel is het geweldig vertoeven voor de beginnende én gevorderde wandelaar. Over heel het eiland heeft u de mogelijkheid om een prachtige bos- of strandwandeling te maken. Texel heeft de beschikking over een aantal fantastische wandelroutes, waarbij u de keuze heeft uit het strand, het bos of bijvoorbeeld bij de Horsmeertjes.

Wandelen is goed voor de mens. Het verbetert de conditie en het versterkt de spieren en botten. Verder wordt overgewicht tegengegaan door te wandelen, maar misschien nog wel het belangrijkste in deze tijd is dat wandelen goed is voor de geest. Door te wandelen in de rijke natuur waar Texel over beschikt, biedt u uw lichaam ontspanning. Dit heeft positieve gevolgen voor uw lichamelijke gesteldheid.

Ook voor de komende weken bieden de weersomstandigheden, zoals het er nu naar uitziet, meer mogelijkheden om Texel al wandelend te verkennen. Tijdens de afgelopen weekenden hebben meerdere reizigers gebruik gemaakt van TRT om de terugweg te verzorgen. Na een paar uur wandelen, heeft u in sommige gevallen geen zin en/of fut om nog terug te lopen.

Herkent u zich hierin? Dan kunt u op TRT rekenen. Wij halen u zo spoedig mogelijk op en brengen u veilig thuis na uw wandeling. Bent u na uw wandeling over het eiland voldaan en klaar met wandelen, maar moet u nog naar huis? Loop dan niet, tegen uw zin in, nog naar huis, maar bel naar TRT en laat u vervoeren.