We worden ondertussen allemaal wel een beetje moe van de maatregelen omtrent het coronavirus. Toch is het niet zo dat u hierdoor verplicht bent om binnen te moeten blijven. Zoals ic-arts en OMT-lid Diederik Gommers recentelijk heeft aangegeven, is het juist in deze tijd belangrijk om in beweging te blijven en vooral gezond te leven. Door heel Nederland zijn er niet of nauwelijks activiteiten welke u kunt ondernemen, maar op Texel ligt dat totaal anders!

Nergens zult u namelijk zoveel vrije natuur vinden als op Texel. Hier kunt u zich ongehinderd verplaatsen, zonder dat u last heeft van massa’s andere mensen. U kunt bijvoorbeeld wandelend, fietsend of skeelerend de prachtige Texelse natuur verkennen. Ook in deze coronatijd biedt het eiland u talloze mogelijkheden voor een aangenaam verblijf.

Bent u Texel al wandelend, fietsend of skeelerend gaan verkennen en bent u hiervan dusdanig vermoeid geraakt dat u geen zin meer heeft om op eigen kracht terug te gaan? Geen zorgen, dan kunt u altijd rekenen op TRT om u voor een schappelijk tarief terug te brengen naar uw verblijfplaats. En komt u zonder vervoer aan op het eiland? Ook dan kunt u natuurlijk al vanaf de veerboot rekenen op de diensten van TRT! 

Reserveer uw taxi vroegtijdig om teleurstellingen te voorkomen, dit kunt u doen door te bellen naar 0222 365 649 of door het reserveringsformulier op onze website in te vullen.