Naar aanleiding van de persconferentie van 20 april jl. mogen de terrassen weer voor een deel open. Dit houdt in dat elk terras vanaf 28 april van 12:00 uur tot 18:00 uur open mag zijn. U kunt als klant tijdens deze uren weer genieten van (non-)alcoholische versnaperingen bij uw favoriete horecagelegenheid, mits deze over een terras beschikt uiteraard.

Met de meivakantie in aantocht en de langdurige tijd die u heeft moeten doorbrengen zonder bezoek aan een terras, kunnen wij ons voorstellen dat u wilt genieten van deze tijd en één (of meerdere) borrels wilt nuttigen. Echter is het dan niet verstandig om zelf achter het stuur te stappen. Bel naar TRT en wij vervoeren u op een veilige manier huiswaarts.

Mocht u tijdens de meivakantie eropuit willen en het prachtige eiland Texel komen bezoeken, kunt u ook rekenen op TRT met betrekking tot het vervoer. Wij kunnen u direct bij aankomst op het eiland ophalen en vervolgens vervoeren naar de gewenste bestemming. Zo kunt u op zorgeloze wijze genieten van de welverdiende meivakantie.

Wacht niet te lang en plan uw meivakantie snel in. Wanneer u uw trip gepland heeft, kan het vervoer natuurlijk niet ontbreken. Kom gezellig naar Texel en laat u op professionele wijze vervoeren door TRT. Reserveer uw taxi vroegtijdig, zodat uw planning niet in het honderd loopt.