Festivals en andere grote evenementen zijn voorlopig nog niet mogelijk, maar de aangekondigde versoepelingen bieden alle horecagelegenheden in ieder geval een stuk meer ruimte. Dit in combinatie met de stijgende temperaturen en het steeds vaker doorbrekende zonnetje, maakt dat het de ultieme gelegenheid is om uw favoriete restaurant weer te bezoeken. Heeft u uw bezoekje reeds gereserveerd en bent u van plan om één of meerdere alcoholische versnaperingen te gaan nuttigen, wees dan verstandig en stap niet zelf achter het stuur. Bel gewoon naar Taxi Ruud Texel. Wij dragen er zorg voor dat u op een veilige manier naar de gewenste plaats van bestemming gebracht zal worden.

Nu de avondmaaltijd ook weer buiten de deur genuttigd mag worden, zal de aanwas van klanten naar verwachting snel toenemen bij de diverse horecagelegenheden op Texel. Zorg er daarom voor dat uw plaatsje bij uw favoriete restaurant reeds geboekt is om teleurstellingen te voorkomen. Dit geldt tevens voor het vervoer van en naar huis. Reserveer uw rit bij TRT via het reserveringsformulier op de website of door telefonisch contact met ons op te nemen, dan bent u verzekerd van een zorgeloze dag waarbij u ouderwets kunt genieten!

Deze stap is een hele mooie, maar we zijn er nog niet. Het blijft belangrijk om de basisregels na te leven, zodat we stap voor stap weer terug kunnen naar het ‘normale’ leven. Binnen onze taxi dragen wij hier zorg voor. Heeft u vragen over uw rit? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Neem hiervoor gerust contact op met ons, wij zijn u graag van dienst.