Voor de organisatoren van evenementen en festivals komt de zomer voor het mooie eigenlijk net iets te vroeg. Nu de versoepelingen omtrent het coronavirus elkaar in rap tempo opvolgen, krijgen ook deze branches steeds meer mogelijkheden. Maar mede door het gebrek aan tijd om de organisatie op orde te krijgen, is het voor vele evenementen op Texel te laat om voor deze zomer nog een datum te plannen. Dit betekent echter niet dat het complete festivalseizoen van de baan is op het eiland. Op zaterdag 10 juli zal van 17:00 uur tot 02:00 uur bij Paal 17 namelijk SunBeats Beach Festival plaatsvinden. Een groots opgezet dance-event waar doorgaans veel publiek op af komt en een grote bekendheid geniet.

Over de line-up van het SunBeats Beach Festival is nog niets bekend gemaakt, er zijn echter nog altijd tickets beschikbaar voor het dance-event. Deze kunt u bestellen via de website www.sunbeats.nl. Wilt u een zorgeloze rit naar het evenement toe en ook weer terug naar huis? Reserveer uw taxi bij TRT dan vroegtijdig. Zoals gezegd is SunBeats een behoorlijk populair festival, waardoor u natuurlijk verzekerd wilt zijn van veilig vervoer voor de heen- en terugweg. Wilt u deze dag kunnen rekenen op TRT? Reserveer uw taxi dan via het reserveringsformulier op de website of contacteer ons telefonisch om uw reservering door te geven.

Voor informatie met betrekking tot de toegang tot het SunBeats Beach Festival en de regels omtrent het coronavirus, kunt u de website van het event raadplegen. Bent u op zaterdag 10 juli van plan om naar het SunBeats Beach Festival bij Paal 17 te gaan? Denk dan ook alvast aan de terugweg en dan denkt u natuurlijk aan TRT!