Waar een ieder vorige maand nog positief was over deze zomer, is er toch definitief een streep gezet door diverse grote festivals en andere meerdaagse evenementen. Een hard gelag voor de organisatoren, maar natuurlijk ook voor de bezoekers die hier zo erg naar hebben uitgekeken. Toch is voor de bezoekers niet alles van de baan voor deze zomer, de horeca is immers ‘gewoon’ geopend.

Momenteel heeft de horeca de ruimte gekregen van het kabinet om tot 0:00 uur open te zijn, waardoor u toch kunt genieten van uw favoriete (alcoholische) versnapering. Op Texel zijn voldoende prachtige horecagelegenheden voor handen, alwaar u zeer aangenaam kunt vertoeven tot middernacht. Hier kunt u heerlijk eten én gezellig op terras zitten en heeft u in eigen land toch dat vakantiegevoel te pakken!

Vanzelfsprekend is het dan niet handig om zelf achter het stuur te kruipen als de klok middernacht slaat. U pakt uw spullen en belt dan natuurlijk naar TRT! Wij staan dag en nacht voor u klaar om u naar de gewenste bestemming te vervoeren. Zo wordt u op een veilige en bovendien comfortabele manier naar huis vervoerd. De chauffeur van TRT is u graag van dienst. Of u nu nog even een praatje wilt maken tijdens de rit of liever in alle rust geniet van de rit, dat is helemaal aan u.

Weet u bij voorbaat al dat het een lange avond gaat worden en u voor de terugweg een taxi nodig heeft, dan is het aan te raden om TRT alvast te reserveren. Zo voorkomt u immers teleurstellingen wanneer u iemand net voor is geweest om de rit te boeken. Uw taxi reserveert u eenvoudig via het reserveringsformulier op de website of door TRT te bellen. 

Wij zien u in ieder geval graag verschijnen bij ons in de taxi!