De zomervakantie is alweer bijna ten einde gekomen. In het noorden van Nederland is de vakantie reeds afgelopen, maar in het midden en zuiden van Nederland is de vakantie nog in volle gang. En op Texel is het nog altijd mogelijk om een zeer aangenaam verblijf te hebben.

Vol goede moed wachten we op een prachtige nazomer, want de maanden juli en augustus hebben ons tot nog toe niet echt verwend qua weersomstandigheden. De vele mogelijkheden die het eiland echter tot zijn beschikking heeft, zorgt er gegarandeerd voor dat u de laatste week/weken van de zomervakantie volop kunt genieten.

Breng bijvoorbeeld een bezoek aan De Koog, aan de westzijde van het eiland Texel. Hier kunt u nog altijd gezellig een terrasje pakken of uitgaan. Weliswaar mag de horeca, door de geldende coronamaatregelen, u slechts verwelkomen tot middernacht. Maar tot deze tijd kunt u voldoende (alcoholische) versnaperingen nuttigen en genieten van het Texelse landschap.

Erg verstandig om, na een aantal alcoholische versnaperingen, zelf naar huis te rijden, is het natuurlijk niet. U kunt altijd rekenen op TRT om het vervoer voor zijn rekening te nemen. De chauffeur van TRT brengt u veilig weer thuis, alwaar u kunt nagenieten van een gezellige dag op het eiland. En bent u van plan om meerdere dagen op Texel te verblijven zodat u de prachtige omgeving van het eiland verder kunt verkennen? Dan kunt u direct de volgende afspraak maken met de chauffeur voor de heen- en terugreis op de desbetreffende dag(en). Zo weet u zeker dat u zorgeloos kunt genieten van uw verblijf!

U kunt ons daarnaast altijd telefonisch bereiken of uw taxi rechtstreeks reserveren via het reserveringsformulier op de website. Wij zien u graag verschijnen op het eiland en in onze taxi!