De komende maand zou normaal gesproken het traditionele Texelse Bluesfestival plaatsvinden, maar de organisatie heeft besloten ook dit festival een jaar te verplaatsen. Helaas zullen er dus geen festivals plaatsvinden op het eiland, maar dat betekent niet dat het volledig uitgestorven is nu de herfst zijn intrede aan het doen is over het hele land. De herfstperiode is namelijk bij uitstek een periode om heerlijk uit te waaien op de Texelse stranden.

Dit herfst- en winterseizoen blijven alle paviljoens aan het strand staan, dus is er tijd en ruimte genoeg om ’s middags of ’s avonds een hapje of drankje te nuttigen. En komt hier een alcoholische versnapering bij kijken? Dan is het zeker niet verstandig om zelf achter het stuur te kruipen. Door het wisselende weer is het natuurlijk ook niet altijd even aangenaam om uw weg wandelend af te leggen.

Wilt u een garantie om weer droog aan te komen op de gewenste bestemming? Laat u dan op comfortabele wijze vervoeren door de ervaren chauffeur van TRT. U kunt uw taxi reserveren door ons te bellen, maar weet u van tevoren al dat u één of meerdere alcoholische versnaperingen gaat nuttigen? Dan is het aan te raden om uw taxi vroegtijdig te reserveren. Zo bent u verzekerd van uw plaats in de behaaglijke taxi van TRT.

Ontdek dat Texel niet alleen maar mooi is in de zomer. Ook tijdens de overige seizoenen is het namelijk aangenaam vertoeven op Texel. Wij zien u graag verschijnen op het eiland en kunnen niet wachten om u te vervoeren naar de gewenste plaats van bestemming!