In deze onzekere tijd waarin nieuwe maatregelen in de strijd tegen het coronavirus op de loer liggen, is het voor geplande evenementen nog onzeker of zij doorgang mogen vinden. Echter staat er op zaterdag 13 november in de Evenementenhal Texel een oudejaarsconference gepland van niemand minder dan Sjaak Bral! De cabaretier uit Den Haag doet Texel op de zaterdagavond aan omstreeks 20:30 uur.

Bent u weer toe aan een avond vermaak, dan zal deze ervaren cabaretier u zeker niet teleurstellen. Met zijn scherpe humor bespreekt hij in de oudejaarsconference Vaarwel 2021 het verslaan van het coronavirus, de vaccinatie-worsteling welke wij kennen in ons land en hoe alles terug leek te zijn bij het ‘Oude Normaal’. Of dit echter het geval is, weet natuurlijk niemand! Wat we wel weten, is dat Sjaak zijn 25e oudejaarsvoorstelling zal spelen, een jubileum dus. Uiteraard zal de Haagse humor niet ontbreken!

Er zijn nog tickets voor de show verkrijgbaar, tegen de prijs van € 19,50. Deze kunt u verkrijgen via de website van De Krim Texel: www.krim.nl. Uiteraard is de doorgang van de show gebonden aan de maatregelen welke het kabinet gaat treffen in de strijd tegen het coronavirus, maar vooralsnog gaan we gewoon van het huidige scenario uit.

Voor wie na de oudejaarsconference liever niet ’s nachts naar huis rijdt of na afloop nog een borreltje aan de plaatselijke bar wilt nuttigen, staat TRT natuurlijk graag tot de beschikking. Wel is het aan te raden om uw taxi vooraf te reserveren. Dit kan door ons te bellen of door 24 uur van tevoren uw reservering door te geven via het reserveringsformulier op onze website.

Heeft u vragen over de coronamaatregelen welke wij treffen, dan vernemen we deze uiteraard graag. Wij kunnen een veilig en comfortabel vervoer in ieder geval garanderen!