De huidige tijd met alle maatregelen vraagt om luchtigheid. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u er aan toe bent om weer eens een dag ouderwets te kunnen lachen om stand up comedy, waarbij men geen grenzen kent. In Café Mans in Den Burg komt de ComedyClub ComedyCity de komende maanden langs om een hilarische comedyshow te verzorgen. Een professionele show met de beste comedians, wie wilt dat nou niet?

De data voor de shows zijn reeds vastgelegd. De eerstvolgende show is op 28 november 2021. Café Mans, gevestigd op Binnenbrug 10 in Den Burg, is geopend vanaf 15:00 uur en de aanvang van de comedyshow is een half uur later, 15:30 uur. U zult gedurende deze show vermaakt worden door drie tot vier comedians en u zult gegarandeerd pijn in uw buik krijgen van het lachen! Een middag voor de echte liefhebber van harde comedy, zonder grenzen!

Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten. Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor slechts € 12,50 per persoon en zijn te bestellen via comedycity.nl. U kunt ook meer informatie verkrijgen via cafemans.nl. Tevens is het mogelijk om een heuse Comedydiner arrangement aan te schaffen, zo kunt u genieten van een tweegangendiner en heeft u toegang tot de comedyshow.

Bent u van plan om naar de comedyshow te gaan en een drankje te nuttigen? Kruip dan alstublieft niet zelf achter het stuur, maar bel TRT. Wij vervoeren u graag, op onze kenmerkende veilige en comfortabele wijze, naar de gewenste plaats van bestemming. Reserveer uw taxi via onze website of door ons vroegtijdig telefonisch te contacteren.

Kunt u 28 november niet naar de comedyshow? Niet getreurd, er zijn meerdere voorstellingen aangekondigd voor het nieuwe jaar. Op 9 januari, 6 februari, 6 maart en 3 april kunt u ook nog genieten van een heerlijke middag comedy!