Eindelijk is het zover. Na een periode van weken waarin de horeca verplicht haar deuren gesloten heeft moeten houden, is er nu weer gelegenheid om de diverse horecagelegenheden op het eiland te bezoeken. Weliswaar zijn de deuren ‘maar’ tot tien uur geopend, maar dat hoeft u niet te weerhouden van een bezoekje aan restaurant en/of café!

Bij een bezoek aan de horeca komen vaak alcoholische versnaperingen om de hoek kijken. Logischerwijs is het, na het nuttigen van één of meerdere alcoholische dranken, niet verstandig om zelf achter het stuur te kruipen voor de terugrit. U wilt natuurlijk wel de veiligheid van u en uw medeweggebruikers kunnen garanderen. Kies voor de veilige optie, kies voor TRT. In onze comfortabele taxi word je op je gemak naar huis gebracht, alwaar u kunt terugkijken op ongetwijfeld een prettig weerzien met uw favoriete restaurant/café.

Door de sluitingstijd van 22:00 uur is het van belang om uw bezoek zorgvuldig te plannen. Reserveer daarom vroegtijdig uw taxi om eventuele teleurstellingen te voorkomen. Kiest u voor TRT, dan kunt u uw taxi reserveren via het reserveringsformulier op onze website. Vanzelfsprekend kunt u ook telefonisch bij ons reserveren.

Wij kijken er in ieder geval naar uit om u weer te mogen verwelkomen in onze taxi en te vervoeren naar de gewenste plaats van bestemming.