De evenementensector heeft er lang op moeten wachten, maar gelukkig is het eindelijk zover, de evenementenbranche mag weer van start gaan. Op Texel is dit natuurlijk niet anders. In maart zijn er nog niet ontzettend veel evenementen, maar toch kunt u op het eiland terecht voor de nodige gezelligheid. Niet alleen de openingstijden van de horeca zijn in de afgelopen periode verruimd, ook spelen bijvoorbeeld The Kilkenny’s op vrijdag 18 maart.

Maar niet alleen het optreden van The Kilkenny’s speelt zich af in deze maand. Zo is er de halve marathon De Waal en de wandelronde Texel van maar liefst 60 kilometer. Voor zowel deelnemers en toeschouwers staan wij ter beschikking om het vervoer te verzorgen, zelfs wanneer u halverwege gestrand zou zijn! En bezoekt u The Kilkenny’s op vrijdag 18 maart, dan vervoeren wij u graag van en naar de evenementenhal wanneer u van plan brengt om alcoholische consumpties te nuttigen.

Een taxi vroegtijdig reserveren is aan te raden. Nu de horeca weer de gebruikelijke openingstijden mag hanteren, zitten diverse taxi’s snel vol. Voorkom teleurstellingen en reserveer uw taxi vroegtijdig. Wilt u TRT reserveren? Bel ons dan gerust op om uw reservering door te geven. Vanzelfsprekend kunt u ook het reserveringsformulier op onze website invullen om zodoende uw reservering te plaatsen.

Wij zijn blij dat ook de evenementenbranche weer open mag en kijken er naar uit om u te vervoeren naar de diverse gelegenheden!