De maand april is weer begonnen, dat betekent traditiegetrouw dat het ook op het eiland Texel weer tijd is om lammetjes te knuffelen! De eerste lammetjes zijn inmiddels geboren op de diverse boerderijen, dus voor een ‘feel good moment’ ben je bij een aantal boerderijen aan het juiste adres, want daar is het mogelijk om lammetjes te knuffelen. Bezoek de lammetjes en biedt ze alle liefde tijdens hun start op deze aardbol!

Wilt u alleen, met een partner of met het gehele gezin de lammetjes bezoeken, bekijk dan eerst goed welke boerderij dit fenomeen aanbiedt. Bent u daarna nog op zoek naar een ervaren taxibedrijf die u hierheen kan brengen, zodat u zich op alle gemak kunt voorbereiden op al het geknuffel? Zoek dan niet langer, maar neem contact op met TRT. Wij kennen het eiland Texel als geen ander en brengen u graag naar een van de vele boerderijen op het eiland.

Echter brengen wij u niet alleen overdag richting de diverse boerderijen op het eiland, ook in de avonduren zijn wij actief. Nu de horeca weer dagelijks kan draaien tot ’s avonds laat, kunt u ook op ons rekenen wanneer u vanaf uw bezoek aan een restaurant en/of bar naar huis gebracht wilt worden.

Wilt u een taxi bij TRT reserveren? Aarzel dan niet te lang, want uw plek kan zomaar bezet zijn! Reserveer uw taxi via het reserveringsformulier op onze website of door ons telefonisch te contacteren. Dan zien wij u graag verschijnen in onze comfortabele taxi!