Met trots laten wij u onze nieuwe auto zien, waar wij u voortaan mee zullen vervoeren. Comfort en luxe hebben wij hoog in het vaandel staan wanneer u gebruik maakt van TRT. U kunt in de komende periode uitgebreid kennis maken met onze nieuwe auto. Zo staan er in mei weer diverse evenementen te gebeuren op het eiland. En wat is er fijner dan zorgeloos zijn met betrekking tot het vervoer naar de gewenste plaats van bestemming?

Met name in het weekend van 20, 21 en 22 mei staan er meerdere events op de planning op Texel. Zo is er het gehele weekend een Fly-in cinema op het vliegveld Texel, maar ook is er het muziekspektakel Wad’n Concert op de haven in Oudeschild. Dit muziekfeest vindt plaats in de avond van 21 mei. Tot slot is er op 21 en 22 mei een open-lucht-volleybal toernooi van Tevoko op de speelweide in het bos.

Bezoekt u, net als vele anderen, een van de vele horecagelegenheden in bijvoorbeeld De Koog en Den Burg? En bent u van plan één of meerdere alcoholische versnaperingen te nuttigen? Dan is het vanzelfsprekend niet verstandig om de terugreis zelf voor uw rekening te nemen. Laat u vervoeren in de nieuwe taxi van TRT. Dan bent u verzekerd van een veilige terugrit in een comfortabele auto.

Onze gloednieuwe taxi reserveren? Dat kan natuurlijk door ons te bellen, maar u kunt ook het reserveringsformulier op onze website invullen. Wij hopen u in ieder geval snel te kunnen verwelkomen in de spiksplinternieuwe taxi van TRT en garanderen u een aangenaam vervoer!