Juni op Texel, dat staat dit jaar met name in het teken van de diverse sportevenementen die plaats zullen vinden op het eiland. Voor zowel liefhebbers van diverse sporten, van zeilers tot autocrossers, is er van alles te beleven.

Zo staat er van woensdag 15 tot en met zaterdag 18 juni de Ronde om Texel op het programma, de catamaranzeilwedstrijd. Een super mooi evenement waarbij een ieder natuurlijk hoopt op prachtig weer. In de avonden, na de wedstrijd, staan er bij Strandpaal 17 muzikale festiviteiten op de planning.

Op zondag 19 juni kunnen vervolgens de fanatieke autocrossers hun hart ophalen! Dan vindt namelijk de spectaculaire autocross van de MAB-club Texel plaats. Ook voor toeschouwers langs het circuit is autocross een enerverend schouwspel. Let hierbij natuurlijk vooral op de drie door TRT gesponsorde autocrossers!

Tot slot staat er in het weekend van 24 tot en met 26 juni de Clubraces Kitebuggy op het programma. Dit zal plaatsvinden op het strand bij de vuurtoren. Goed weer zou dus voor deze maand zeker welkom zijn, zodat deelnemers en toeschouwers optimaal kunnen genieten van de sfeer.

Al deze evenementen hebben één ding gemeen, in veel gevallen wordt het nog gezelliger wanneer u het beleeft onder het genot van één of meerdere alcoholische versnaperingen. Wat dan echter niet verstandig is, is om zelf achter het stuur te kruipen. Voor al deze situaties kunt u namelijk rekenen op Taxi Ruud Texel. Wij brengen u veilig huiswaarts na een fantastische dag!

Uw taxi via TRT reserveren? Dat kan via het reserveringsformulier op onze website, maar daarnaast kunt u natuurlijk ook telefonisch uw reservering bij ons doorgeven!