Juli is bij uitstek de maand van de evenementen. Met (hopelijk) zomerse temperaturen genieten op Texel, wat wilt u nog meer? Veilig thuiskomen natuurlijk, reken hiervoor op TRT. Er zijn diverse evenementen op het eiland welke u kunt bezoeken in de komende maand.

Zo kunt u op 2 juli aanstaande een bezoek brengen aan het open lucht festival SomPop. De zaterdag hierop, 9 juli, vindt SunBeats plaats. Het dance festival aan het strand bij Paal 17 trekt bezoekers vanaf het eiland, maar ook ver daarbuiten! Aan het einde van de maand, op 29 juli en 30 juli welteverstaan, is er nog een muziekfestival op het strand bij Paal 12: Sunny Side Up.

Voor de muziekliefhebber is er dus voldoende te genieten in de maand juli op Texel. Maar ook voor andere evenementen is Texel bij uitstek de plaats om te vertoeven tijdens de zomerperiode. Autocrossliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens het Speedweekend op 16 en 17 juli, alwaar op het terrein van de MAB-club aan de Hoofdweg een groots autocross-weekend zal plaatsvinden. Dit evenement, met veel coureurs van Texel en uit Noord-Nederland, trekt doorgaans veel toeschouwers. Gezelligheid gegarandeerd dus!

Ook in het weekend van 22 tot en met 24 juli is het een aanrader om u op het eiland te begeven. Bij de haven van Oudeschild vindt dan namelijk het Beach Food Festival plaats. ‘Geniet van alles wat voor ons ‘locals’ het leven hier een eilandleven maakt’, staat er op de website van het festival. En hier kunnen wij weinig aan toevoegen. Lekker eten, drinken, dansen en genieten gedurende het hele weekend van alle Texelse lekkernijen.

Bij elke festiviteit kunnen wij ons voorstellen dat één of meerdere alcoholische versnaperingen een sfeerverhogend effect zal hebben, maar hou het wel veilig. Heb je een drankje op, laat je dan rijden. Bij voorkeur door TRT. Uw taxi reserveren? Dat kan door ons telefonisch te contacteren of door het reserveringsformulier op onze website in te vullen.