Of u nu een van de vele evenementen op het eiland gaat bezoeken, of gewoonweg een avondje uit gaat naar een van de restaurants op het eiland: u kunt rekenen op TRT wanneer u zoekt naar een taxi. Ook de komende maand is er weer genoeg te beleven op Texel, dus alle reden om eropuit te gaan!

Op 13 augustus vindt het havenVIStijn plaats, waar uiteraard de visserij centraal staat. Hier staan diverse stands met eten en drinken en zullen er ook diverse activiteiten plaatsvinden op de haven van Oudeschild.

Ook de muziekliefhebber kan in augustus weer terecht op Texel. Zaterdag 20 augustus is het namelijk tijd voor Strenderpop. Dit is een open-lucht-muziekfestival in Oosterend. De artiesten zullen allen afkomstig zijn van het eigen eiland. Een gezellig evenement waar u zich uitstekend zult vermaken onder het genot van mogelijk meerdere alcoholische versnaperingen.

Bent u echter van plan om op zaterdag 20 augustus en/of zondag 21 augustus naar de autocross op het terrein van de MAB-club aan de Hoofdweg in Eierland te gaan? Dan zult u daar kunnen genieten van het spektakel dat autocross is. Deze dagen zullen namelijk de bekende Texelse autocross plaatsvinden. Aanschouw de racende auto’s onder het genot van een hapje en een drankje!

Gaan de auto’s echter niet snel genoeg voor u? Dan is er altijd nog de Texel Fly in. Een enerverende vliegshow op het vliegveld aan de Postweg in Eierland. Op 27 augustus bent u van harte welkom op het vliegveld.

Verkiest u een van de vele restaurants op het eiland? Ook dan kunt u voor het taxivervoer rekenen op TRT, hét taxibedrijf op Texel. Bij TRT bent u verzekerd van comfortabel vervoer, een aangenaam tarief en zullen wij u gegarandeerd ophalen op het afgesproken tijdstip. Wij verwelkomen u graag in onze taxi!