Alle feestjes voorbij na de juli en augustus maanden? Niet op Texel! Ook in september en oktober is er weer voldoende te beleven op het eiland en is er voor ieder wat wils. Er vinden weer diverse evenementen plaats waarbij met name voor de terugweg een taxi de beste optie is.

Zo kunt u op 10 september de Strender Visrook Wedstrijd in Oosterend aanschouwen. En natuurlijk ook vooral deelnemen. Omdat vis natuurlijk dient te zwemmen, zullen alcoholische versnaperingen ook zeker genuttigd worden. Een taxi voor de terugweg is dan vanzelfsprekend geen overbodige luxe.

Voor de liefhebber van culinaire hoogstandjes wordt er van 23 tot en met 25 september in De Koog het jaarlijkse festival Texel Culinair georganiseerd. Tijdens Texel Culinair ‘strijden’ diverse restaurants tegen elkaar waarbij de restaurants in stands op straat heerlijke gerechten produceren. Uiteraard hoort bij een heerlijk gerecht ook een lekker drankje, waarna het natuurlijk niet verstandig is om zelf achter het stuur te stappen.

En voor de echte festivalliefhebber mag een bezoek aan het Oktoberfest natuurlijk niet ontbreken. Op 1 oktober vindt het traditionele Duitse bierfeest plaats in de evenementenhal op de Krim in de Cocksdorp. Wanneer u na dit feest nog in staat bent om zelf achter het stuur te kruipen, dan durven wij te stellen dat u het feestje niet goed genoeg gevierd heeft.

Zoals u kunt lezen, is er ook in de komende periode genoeg te beleven op Texel. Voor een taxi op Texel rekent u natuurlijk op TRT. Wilt u ook op ons rekenen? Reserveer dan uw taxi telefonisch of via het reserveringsformulier op de website.