Nu we ook de zomer van 2022 achter ons hebben gelaten, verdwijnt ook het festivalseizoen langzamerhand uit het zicht. In oktober kunt u op het eiland nog genieten van de laatste festivalletjes voordat de koude wintermaanden intreden in ons land. Dat is gelukkig nog niet nu, al is het weer de laatste dagen niet om over naar huis te schrijven.

Komende zaterdag al, 1 oktober, is het tijd om bockbier te gaan drinken tijdens het jaarlijkse bockbier feest Strender Bokkenfestival. Een bockbier festival dat plaats zal vinden in de diverse bars in Oosterend. Met de huidige weersomstandigheden zal het vertoeven op terras minder aangenaam zijn, maar binnen zal er ook genoeg te genieten zijn!

Niet alleen voor bockbier liefhebbers is er in oktober wat te genieten op Texel. Ook de muziekliefhebbers, en dan met name bluesliefhebbers, kunnen hun hart ophalen in oktober. Op 14 en 15 oktober zal Den Burg omgetoverd worden tot Den Blues. Artiesten uit zowel binnen- als buitenland zullen Den Burg aandoen en de bezoekers zullen kunnen genieten van een grote diversiteit aan acts.

Heeft u ook in oktober een leuke avond gehad en genoten van enkele alcoholische versnaperingen? Of wilt u gewoonweg naar huis toe en heeft u geen zin om door de regen huiswaarts te keren? Dan kunt u rekenen op TRT, het ervaren taxibedrijf op Texel. Hier kunt u heerlijk genieten in de comfortabele auto, terwijl wij u veilig en vooral droog thuisbrengen! Wilt u direct uw taxi reserveren bij TRT? Dan kunt u ons telefonisch contacteren, maar ook het reserveringsformulier op onze website invullen is een mogelijkheid om uw reservering door te geven.