De evenementenperiode ligt voor even achter ons. In december zal er natuurlijk weer voldoende plaats vinden op het eiland, maar voordat dit zover is, zullen we door de novembermaand heen moeten. Een maand met lagere temperaturen en wisselende weersomstandigheden. Maar nog altijd zijn er redenen genoeg om een trip naar Texel niet in het water te laten vallen!

Er is deze novembermaand statistisch gezien meer kans op regen. Maar Texel stelt nooit teleur. En ondervindt u hinder door slechter wordende weersomstandigheden, dan kunt u TRT bellen. Het ervaren taxibedrijf op Texel brengt u weer naar de door u gewenste locatie terug. Ook wanneer u het gezellig hebt gehad in de Texelse horecagelegenheden, staat Taxi Ruud Texel voor u klaar met betrekking tot het vervoer.

Eigenlijk is er dus geen reden om niet naar Texel te komen in de koudere novembermaand. Het eiland is nog altijd fantastisch en is in de komende maand een stuk minder toeristisch dan tijdens de warmere zomerperiode. Bent u op zoek naar een taxi op Texel? Vul dan het reserveringsformulier in op onze website of neem gewoon rechtstreeks telefonisch contact met ons op. Vroegtijdig reserveren voorkomt teleurstellingen! Wij hopen u, door weer en wind, ook in november te mogen verwelkomen in onze taxi!