Nu de maand november achter de horizon begint te verdwijnen, richten wij de focus op de laatste maand van het jaar 2022: december. In de 12e en laatste maand van het jaar is er op Texel zeker het een en ander te beleven. Vier bijvoorbeeld de kerstdagen en/of Oud en Nieuw op het eiland om er toch even tussenuit te zijn. Of bekijk het Nederlands Elftal tijdens het WK voetbal in een van de vele horecagelegenheden in De Koog of Den Burg. Op Texel valt er altijd wel wat te beleven!

Voordat ‘Ouwe Sunder’ (op 12 december) losbarst en ook ‘the day after’, vinden er festiviteiten plaats. Het zogeheten ‘vóór- en náklazen’ vindt plaats op 11 en 13 december en ondanks dat er dan niet wordt ‘gespeuld’ zullen er deze dagen veel alcoholische versnaperingen genuttigd worden door de bezoekers. Bent u een van deze bezoekers? Vergeet dan niet uw taxi vroegtijdig te reserveren, dan bent u in ieder geval verzekerd van een veilige terugreis!

Voor festiviteiten in de maand december zit u sowieso goed op Texel. Het Nederlands Elftal is door naar de volgende ronde, waar het zal gaan aantreden tegen de Verenigde Staten. Heeft u voor zaterdag al het idee om in De Koog of Den Burg in een van de vele horecagelegenheden te gaan kijken of (grote) schermen? Vergeet dan niet dat de ‘derde helft’ meestal langer duurt dan de eerste twee. Een taxi regelen voor de terugweg is dan op zijn zachtst gezegd verstandig. Reserveer hiervoor vroegtijdig het vervoer via TRT.

Uiteraard staan wij ook tijdens beide Kerstdagen en de Oud en Nieuw periode ook voor u klaar. Niet alleen overdag, maar ook in de nacht zijn wij beschikbaar om u veilig van en naar de gewenste locatie te brengen. Genoeg feest gevierd? Dan brengen wij u graag weer veilig huiswaarts. Reserveer uw taxi via het reserveringsformulier op onze website of door telefonisch contact met ons op te nemen.