Een rustige start van het nieuwe jaar? Niet helemaal wanneer we een blik werpen op de eerste maand van het jaar op Texel. Maar misschien is het wel iets rustiger qua evenementen wanneer we de vergelijking trekken met andere maanden. Toch is er genoeg te beleven op het eiland!

Het WK darts in Engeland is onlangs geëindigd zonder Nederlandse winnaar. Drievoudig wereldkampioen Michael van Gerwen moest het in de finale afleggen tegen Engelsman Michael Smith. Op een iets lager, maar daarom niet minder competitief niveau vindt het Texel Darts Trophy plaats. Op 13, 14 en 15 januari zal het darttoernooi plaatsvinden in de evenementenhal op de Krim (bij De Cocksdorp). Om iets meer ontspanning te krijgen tijdens het toernooi, zijn er alcoholische versnaperingen beschikbaar. Ook als toeschouwer zorgt het toernooi voor voldoende spanning. Maakt de spanning u dorstig? Bezoek dan het toernooi per taxi!

In de week na het dartstoernooi vindt in dezelfde evenementenhal een concert van Jan Akkerman & Phil Bee plaats. De bar zal tijdens het concert wederom geopend zijn en dus staat TRT voor u klaar voor zowel de heen- als de terugreis. Naast dat wij u naar de diverse evenementen op het eiland kunnen brengen, staan wij ook voor u klaar voor het vervoer van én naar een restaurant op Texel en ook voor het vervoer van en naar uw huisadres of vakantieverblijfadres.

Wilt u uw taxi via TRT reserveren? Dan kunt u deze reservering plaatsen via het reserveringsformulier op onze website. Natuurlijk is TRT ook telefonisch bereikbaar om uw reservering aan te nemen.