Februari 2023 staat voor de Texelse Bierbrouwerij in het teken van de Texelaars. Op 4 februari wordt de Evenementenhal Texel namelijk omgetoverd tot ‘het grootste Texelse café’. Niemand minder dan Edwin Evers komt er samen met zijn band een onvergetelijke avond van maken. De voormalig radio DJ staat garant voor fantastische muziek, welke hij deze avond ten gehore zal brengen, terwijl u kunt genieten van een of meerdere alcoholische versnaperingen.

Dit Texelse feest is als het ware een cadeau van de brouwerij aan de inwoners van het eiland. “Wij koesteren Texel en gunnen iedereen Texels”, is de gedachte van de brouwerij, waarmee zij alle Texelaars een geweldige avond willen bezorgen.

Heeft u op tijd een kaartje kunnen bemachtigen, maar nog niet gedacht aan het vervoer voor de heen- en (uiteraard) de terugweg? Dan kunt u dit beter van tevoren geregeld hebben. De brouwerij kennende zullen de versnaperingen weer heerlijk smaken, waardoor zelf de weg op gaan niet verantwoord is. Reken op TRT voor het taxivervoer deze avond, en natuurlijk ook tijdens eventuele andere festiviteiten die de maand februari mogelijk voor u brengt. Wilt u uw taxi via TRT reserveren, dan kan dit via de website of door ons telefonisch te contacteren.