Maart staat op Texel in het teken van marathons. Maar daarnaast kunt u op Texel nog veel meer beleven in de derde maand van het jaar. En voor het vervoer van en naar de gewenste locatie, belt u natuurlijk met TRT, uw taxibedrijf op Texel!

In de evenementenhal op Vakantiepark de Krim vindt op 17, 18 en 19 maart een uitvoering van de musical Hair plaats. Hair gaat over onze maatschappij in het tijdperk van digitalisering. Geniet u tijdens de musical lekker van een drankje en doet u dit in de pauze of na afloop ook graag? Dan bieden wij graag houvast voor de terugweg, door u op een veilige en comfortabele manier huiswaarts te brengen.

Zoals gezegd staat de maand maart in het teken van de marathons op Texel. De halve marathon De Waal staat op het programma, maar ook de Run for Kika zal plaatsvinden deze maand. Fit worden richting de warmere periode van 2023? Dan is het aan te raden om mee te lopen tijdens een van deze marathons. Is de afstand toch iets teveel van het lijf gevraagd? Dan kunt u rekenen op TRT. Als toeschouwer te kijk? Mogelijk nuttigt u iets meer alcohol dan aanvankelijk gepland was. Ook dan rekent u natuurlijk op hét taxibedrijf op Texel: TRT.

Uw taxi vroegtijdig reserveren? Neem dan gerust telefonisch contact op of reserveer uw taxi via onze website.