Traditioneel gezien wordt april beschouwd als de start van het toeristenseizoen op Texel. Het uitgaansleven op het eiland komt weer meer tot bloei en daarmee kunnen we maar één ding benadrukken wanneer u een drankje (te veel) heeft genuttigd: bel TRT voor het taxivervoer naar huis.

Ook de evenementen op het eiland beginnen weer stilletjes aan plaats te vinden. En niet de minste evenementen! Koningsdag staat namelijk voor de deur op donderdag 27 april. Dan zal een KoningsParKty plaatsvinden, een groot feest in het park in Den Burg, georganiseerd door Café De Slock. Daar zal vanaf het vroege uur rijkelijk alcohol genuttigd worden, waarmee het natuurlijk uit den boze is om zelf naar huis te gaan. Kies daarom verstandig en bel TRT voor het vervoer, met name voor de terugweg. Wilt u dan ook liever op de heenweg vervoerd worden door TRT, neem dan gerust contact met ons op. Dan staan wij uiteraard voor u klaar!

Net zoals wanneer de jaarlijkse meierblissen in elk dorp weer gaan branden op zaterdag 29 april. De dorst zal ook tijdens deze dag aanwezig zijn, waarna er natuurlijk maar een optie is voor de weg huiswaarts: de taxi van TRT. Dit is ook het geval bij de vele evenementen in de maand april welke plaats zullen vinden in Proeflokaal De Zwaan.

Op 1 april worden er in het Proeflokaal plaatjes van weleer gedraaid door DJ’s Barry Zegel en Rob Wit. Waag gerust een dansje wanneer de vinyl DJ’s weer een golden oldie uit de speakers laten schallen. Ook tijdens de Goede Vrijdagmiddagborrel staan bij het Proeflokaal de lekkerste biertjes voor u klaar. Bestelt u een overheerlijke alcoholische versnapering, dan zorgen wij tijdens Goede Vrijdag voor iets extra’s. Net zoals elke dag, staan ook op zaterdag 8 april onze bieren weer centraal. Leer de smaak van Texel kennen, de gepassioneerde Bierelaars vertellen u er graag meer over! Toegang voor deze dag bedraagt € 10,-.

Tijdens Hip Shake op 15 april is de toegang gratis en zal de band Hipshake Dikke Vette Kneiter Blues spelen. Vijf heren van het eiland spelen de lekkerste blues, terwijl u lekker aan het genieten bent onder het genot van een Skuumkoppe. Als dit geen feest meer gaat worden, weten wij het ook niet meer! De week hierna zal DJ Paul Krugers voor gezelligheid zorgen in het proeflokaal, om het feestgedruis op gang te houden in de maand april.

Om de maand goed af te sluiten in het Proeflokaal, zal op zaterdag 29 april een proeverij met Peter Haker plaatsvinden, de vakslager in de regio. Een bijzondere bierproeverij met bijpassende specialiteiten van Peter. Welke combinatie ervaart u als lekkerste? De toegang hiervoor bedraagt slechts € 15,-.

Heeft u genoten van een van de evenementen op het eiland, bel dan TRT voor het vervoer. Zowel de heen- als de terugweg staan wij voor u klaar!