Op 6 en 7 mei vindt het Beachclub Family Festival plaats bij Strandpaal 19,5. Het is een groots vliegerfestival waar u zelf aan mee kunt doen of gewoon kunt genieten van de kleurrijke vliegers in de lucht. Bent u minder van het vliegen, maar wilt u juist onder de sterrenhemel genieten van een film, dan kunt u van 19 tot en met 21 mei op het vliegveld van Texel terecht voor de Fly-in Cinema. En bent u daarna nog toe aan iets anders, kunt u natuurlijk altijd naar De Koog gaan!

Op 20 mei, in hetzelfde weekend dus, is er bij Strandpaal 17 het Wad’n Feest, een muziekevenement waarbij er ongetwijfeld genoeg drank zal vloeien. Verstandig om zelf de route huiswaarts te nemen is het dan natuurlijk niet, laat dit over aan TRT.

Het weekend daarop, van 26 tot en met 28 mei is er in het park in Den Burg het Speciaalbier Festival/Heino’s Biergarten, waar u kunt genieten van verschillende soorten speciaalbier en een gezellige sfeer.

In het eerste weekend van juni is er ook weer voldoende te beleven op het eiland. Van 2 tot en met 4 juni vindt het ZDH Toernooi plaats in Den Hoorn. In de avond gaan vervolgens veel spelers en toeschouwers uit in De Koog. Dat weekend is er ook het jaarlijkse Tevoko Buitentoernooi, waarbij ook na afloop spelers en toeschouwers uitgaan in Den Burg of De Koog. Ook dan rekent u natuurlijk voor de terugweg op de ervaren chauffeur van TRT.

Of u nu naar het Beachclub Family Festival, de Fly-in Cinema, het Wad’n Feest, het Speciaalbier Festival/Heino’s Biergarten, het ZDH Toernooi of het Tevoko Buitentoernooi gaat, TRT staat voor u klaar om u te helpen bij het vervoer. Onze professionele chauffeur zorgt ervoor dat u veilig, comfortabel en op tijd op uw bestemming aankomt en weer terug naar huis wordt gebracht. Neem contact met ons op om uw reis te plannen en er zeker van te zijn dat u een geweldige tijd hebt op Texel!