Op het prachtige eiland Texel staat de zomer voor de deur, en dat betekent dat er weer een reeks opwindende evenementen op het programma staan. Van spannende catamaranraces tot bruisende muziekfestivals en spectaculaire autocrosses, Texel biedt voor elk wat wils. En wanneer het tijd is om van het ene evenement naar het andere te gaan, is er maar één taxibedrijf dat je nodig hebt: TRT, hét taxibedrijf op Texel.

Ronde om Texel en Waves: Een adrenaline-gevulde combinatie

Van 7 t/m 10 juni is het tijd voor de befaamde Ronde om Texel bij Paal 17. Deze catamaranrace trekt elk jaar zeilenthousiastelingen van over de hele wereld aan. Het strand bij Paal 17 komt tot leven met opwindende zeilactie en een zinderende sfeer. En als kers op de taart vindt hier ook Waves plaats, een muziekfestival waar je kunt genieten van geweldige liveoptredens terwijl je het spektakel op zee bewondert. Of je nu wilt genieten van de snelheid van de catamarans of wilt dansen op de deuntjes van je favoriete artiesten, TRT staat voor je klaar om je veilig en comfortabel naar en van Paal 17 te brengen.

Texelse Autocross: Beleef de sensatie

Op 18 juni is het tijd voor de eerste Texelse autocross van dit jaar. De adrenaline stijgt terwijl de motoren brullen en de coureurs in hun bolides over het parcours scheuren. Of je nu een fan bent van de autosport of gewoon op zoek bent naar wat spanning en sensatie, de Texelse autocross belooft een spektakel te worden. En als je na een enerverende dag wilt ontspannen en de spanning wilt laten zakken, staat TRT klaar om je veilig naar je bestemming te brengen.

Sompop: een festival van muziek en Texelse smaak

Op 1 juli is het tijd voor het jaarlijkse openlucht-muziekfestijn ‘Sompop’ bij De Waal. Hier komen allerlei soorten muziek samen, van lokale talenten tot bekende artiesten, en kun je genieten van de levendige sfeer en de Texelse gastvrijheid. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook verschillende varianten van het bekende Texelse bier en de met trots gestookte TX Gin. Na een geweldige avond vol muziek en heerlijke drankjes, kun je rekenen op TRT om je veilig en comfortabel naar huis te brengen.

Als je op Texel bent en de opwinding van de lokale evenementen wilt ervaren, staat TRT voor je klaar als de ideale taxi-partner. Of je nu de catamaranraces bij Paal 17 wilt bijwonen, wilt genieten van livemuziek tijdens Waves of Sompop, of de sensatie van de Texelse autocross wilt beleven, TRT zorgt ervoor dat je veilig, comfortabel en op tijd op je bestemming aankomt. Vertrouw op TRT om je Texelse avonturen compleet te maken en je een onvergetelijke ervaring te bezorgen.