De laatste week van de zomervakantie is aangebroken, wat betekent dat de zomer langzaam afscheid neemt. De dagen worden korter, de avonden wat koeler, maar niet getreurd! Texel heeft nog een geweldig evenement in petto om de zomer op een culinaire en gezellige manier af te sluiten.

Op 22 t/m 24 september staat het jaarlijkse “Texel Culinair” op de agenda, een festijn waarbij de smaakpapillen in de watten worden gelegd. In de pittoreske Dorpsstraat in De Koog zullen diverse restaurants de handen ineenslaan om hun beste beentje voor te zetten en de bezoekers te verrassen met overheerlijke hapjes. Een ware smaakexplosie van Texelse culinaire creativiteit!

De charme van Texel Culinair ligt niet alleen in het smaakvolle aanbod, maar ook in de gezellige sfeer die door de straten zweeft. Het is de perfecte gelegenheid om met vrienden en familie te genieten van een ontspannen dag vol lekkernijen en vermaak. En laten we eerlijk zijn, wat is een culinair feest zonder de juiste drankjes?

Als eigenaar van TRT begrijp ik als geen ander dat verantwoord genieten belangrijk is. Met de nodige wijn en/of bier in het vooruitzicht, is het slim om te kiezen voor een veilige en betrouwbare taxi. TRT staat voor je klaar om je comfortabel en zonder zorgen van en naar het evenement te brengen.

Dus, laten we samen de zomer op een smaakvolle manier afsluiten! Zet 22 t/m 24 september in je agenda en laat je verwennen tijdens Texel Culinair. Een feest voor de smaakpapillen, voor gezelligheid en voor herinneringen die nog lang zullen blijven hangen.