Taxi Ruud Texel

Blog

LET OP
Indien u alleen reist met ons, dan hoeft u geen mondkapje op.
Indien u met meerdere personen, uit verschillende huishoudens, reist bent u allen verplicht een mondkapje te dragen.
Komt u allen uit hetzelfde huishouden, dan is alleen de passagier die op de voorstoel plaats neemt verplicht een mondkapje te dragen.
 
Wij hebben een scherm tussen de voor- en de achterstoelen.

TRT wenst iedereen een voorspoedig 2022!

TRT wenst iedereen een voorspoedig 2022!

Het nieuwe jaar is alweer een paar dagen onderweg, maar alsnog wil TRT van deze gelegenheid gebruik maken om via deze weg een ieder de beste wensen toe te doen komen voor 2022. Laten we gezamenlijk hopen dat het komende jaar in goede gezondheid zal verlopen en meer voorspoed zal brengen dan het afgelopen jaar.

Ook in 2022 staat TRT weer tot uw beschikking. Op de comfortabele en veilige manier zoals u gewend bent. Onze auto is coronaproof ingericht, zodat wij het veilige vervoer kunnen garanderen. Gaat u dus in de komende periode nog even bij bijvoorbeeld familie op bezoek om het nieuwe jaar in te luiden? Dan kunt u gewoon rekenen op TRT!

Reserveer uw taxi daarom vroegtijdig om teleurstellingen te voorkomen. Reserveren is mogelijk door telefonisch contact met ons op te nemen. Maar u kunt natuurlijk ook het reserveringsformulier op onze website invullen en van daaruit uw reservering doorgeven.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze taxi en wensen u al het beste voor 2022!

Logo Taxi Ruud Texel