Taxi Ruud Texel

Blog

LET OP
Indien u alleen reist met ons, dan hoeft u geen mondkapje op.
Indien u met meerdere personen, uit verschillende huishoudens, reist bent u allen verplicht een mondkapje te dragen.
Komt u allen uit hetzelfde huishouden, dan is alleen de passagier die op de voorstoel plaats neemt verplicht een mondkapje te dragen.
 
Wij hebben een scherm tussen de voor- en de achterstoelen.

Coronavirus op Texel

Coronavirus op Texel

Aangezien op Texel inmiddels ook de eerste besmettingen met het Coronavirus zijn vastgesteld en helaas gebleken is dat veel mensen zich nog steeds niet veel aantrekken van de voorschriften om besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen wil ik mijn verantwoordelijkheid op dat gebied wel nemen. TRT heeft alleen de beschikking over een 5-persoonsauto en kan dus niet voldoen aan het voorschrift met betrekking tot het afstand houden van minimaal 1,5 meter en bovendien kan ik door het eerder genoemde onverantwoordelijke gedrag van veel mensen ook geen enkele garantie bieden dat de passagiersruimte van mijn auto virusvrij is en blijft en heb daarom besloten voorlopig even geen taxiritten meer uit te voeren. Zodra deze situatie wijzigt, zal ik dit weer melden op mijn website.

Ik hoop u snel weer, in goede gezondheid, van dienst te kunnen zijn.

Tags
Logo Taxi Ruud Texel