Taxi Ruud Texel

Soorten Vervoer

Mogelijkheden taxivervoer

U kunt Taxi Ruud Texel inschakelen voor diverse soorten vervoer. Hierbij bent u altijd verzekerd van een uitstekende service en een gunstig tarief. Met trots kan ik zeggen, dat TRT de goedkoopste taxi van het eiland Texel is. Ondanks mijn lage tarief wordt u vervoerd in een luxe en representatieve auto, van het merk Mercedes, S-klasse. Mijn taxi is goed onderhouden en het interieur is brandschoon. Hierdoor wordt u op een veilige, betrouwbare en comfortabele manier vervoerd naar uw bestemming.

Het diverse vervoer van Taxi Ruud Texel

Straattaxi

Taxivervoer op afroep, waarbij de vergoeding wordt bepaald door middel van een taximeter. Het tarief bestaat uit een vast startbedrag + een vergoeding voor de afgelegde afstand + een vergoeding voor de tijdsduur van de rit.

Houten brug op Texel

Luchthaven en cruiseterminal vervoer

Voor het vervoer van/naar Texel naar/vanaf een willekeurige luchthaven of cruiseterminal in Nederland (of een van de overige Benelux landen of Duitsland) wordt vooraf met u een vaste prijsafspraak gemaakt. Voor meer informatie kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen.

Trouw- of rouwvervoer

Op de mooiste dag van uw leven vervoerd worden in de mooiste taxi van Texel of op een droevige dag getroost worden door het comfortabele volgvervoer in de luxe taxi van TRT behoort ook tot de mogelijkheden. Ook hiervoor wordt vooraf een vaste prijsafspraak met u overeengekomen. Voor meer informatie kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen.

WMO vervoer

In het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning kunt u mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding van taxivervoer. Informatie hieromtrent kunt nalezen op de website van de Gemeente Texel. Voor meer informatie kunt u ook telefonisch of per e-mail contact opnemen met mij.

Zittend ziekenvervoer

Zittend ziekenvervoer behoort ook tot de mogelijkheden. Of u voor vergoeding in aanmerking komt kunt u zelf nagaan via internet (zoek op: regeling zorgverzekering ziekenvervoer) of kunt u navragen bij uw zorgverzekeringsadviseurs of bemiddelingspersoon. Indien gewenst kan ik dit ook in overleg met u voor u uitzoeken. Voor meer informatie kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen.

De Taxi van Taxi Ruud Texel
Image
Taxi Ruud Reviews
“Mijn zoon van 11 en ik hebben in één uur met Texel kennis kunnen maken. Een dag van te voren gereserveerd. Route was door Taxi Ruud bedacht inclusief een korte stop bij het strand (vuurtoren). We werden al opgewacht bij aankomst met de boot en waren mooi op tijd weer bij de boot terug. Prima service en daarom complimenten”

Tevreden klant

Logo Taxi Ruud Texel