Taxi Ruud Texel

Blog

Op bezoek bij ‘het grootste Texelse café’? Laat je rijden door TRT!

Op bezoek bij ‘het grootste Texelse café’? Laat je rijden door TRT!

Februari 2023 staat voor de Texelse Bierbrouwerij in het teken van de Texelaars. Op 4 februari wordt de Evenementenhal Texel namelijk omgetoverd tot ‘het grootste Texelse café’. Niemand minder dan Edwin Evers komt er samen met zijn band een onvergetelijke avond van maken. De voormalig radio DJ staat garant voor fantastische muziek, welke hij deze avond ten gehore zal brengen, terwijl u kunt genieten van een of meerdere alcoholische versnaperingen.

Dit Texelse feest is als het ware een cadeau van de brouwerij aan de inwoners van het eiland. “Wij koesteren Texel en gunnen iedereen Texels”, is de gedachte van de brouwerij, waarmee zij alle Texelaars een geweldige avond willen bezorgen.

Heeft u op tijd een kaartje kunnen bemachtigen, maar nog niet gedacht aan het vervoer voor de heen- en (uiteraard) de terugweg? Dan kunt u dit beter van tevoren geregeld hebben. De brouwerij kennende zullen de versnaperingen weer heerlijk smaken, waardoor zelf de weg op gaan niet verantwoord is. Reken op TRT voor het taxivervoer deze avond, en natuurlijk ook tijdens eventuele andere festiviteiten die de maand februari mogelijk voor u brengt. Wilt u uw taxi via TRT reserveren, dan kan dit via de website of door ons telefonisch te contacteren.

 

Laat u ook in het nieuwe jaar vervoeren door TRT!

Laat u ook in het nieuwe jaar vervoeren door TRT!

Een rustige start van het nieuwe jaar? Niet helemaal wanneer we een blik werpen op de eerste maand van het jaar op Texel. Maar misschien is het wel iets rustiger qua evenementen wanneer we de vergelijking trekken met andere maanden. Toch is er genoeg te beleven op het eiland!

Het WK darts in Engeland is onlangs geëindigd zonder Nederlandse winnaar. Drievoudig wereldkampioen Michael van Gerwen moest het in de finale afleggen tegen Engelsman Michael Smith. Op een iets lager, maar daarom niet minder competitief niveau vindt het Texel Darts Trophy plaats. Op 13, 14 en 15 januari zal het darttoernooi plaatsvinden in de evenementenhal op de Krim (bij De Cocksdorp). Om iets meer ontspanning te krijgen tijdens het toernooi, zijn er alcoholische versnaperingen beschikbaar. Ook als toeschouwer zorgt het toernooi voor voldoende spanning. Maakt de spanning u dorstig? Bezoek dan het toernooi per taxi!

In de week na het dartstoernooi vindt in dezelfde evenementenhal een concert van Jan Akkerman & Phil Bee plaats. De bar zal tijdens het concert wederom geopend zijn en dus staat TRT voor u klaar voor zowel de heen- als de terugreis. Naast dat wij u naar de diverse evenementen op het eiland kunnen brengen, staan wij ook voor u klaar voor het vervoer van én naar een restaurant op Texel en ook voor het vervoer van en naar uw huisadres of vakantieverblijfadres.

Wilt u uw taxi via TRT reserveren? Dan kunt u deze reservering plaatsen via het reserveringsformulier op onze website. Natuurlijk is TRT ook telefonisch bereikbaar om uw reservering aan te nemen.

‘Ouwe Sunder’ of het WK vieren op Texel? Laat u vervoeren door TRT!

‘Ouwe Sunder’ of het WK vieren op Texel? Laat u vervoeren door TRT!

Nu de maand november achter de horizon begint te verdwijnen, richten wij de focus op de laatste maand van het jaar 2022: december. In de 12e en laatste maand van het jaar is er op Texel zeker het een en ander te beleven. Vier bijvoorbeeld de kerstdagen en/of Oud en Nieuw op het eiland om er toch even tussenuit te zijn. Of bekijk het Nederlands Elftal tijdens het WK voetbal in een van de vele horecagelegenheden in De Koog of Den Burg. Op Texel valt er altijd wel wat te beleven!

Voordat ‘Ouwe Sunder’ (op 12 december) losbarst en ook ‘the day after’, vinden er festiviteiten plaats. Het zogeheten ‘vóór- en náklazen’ vindt plaats op 11 en 13 december en ondanks dat er dan niet wordt ‘gespeuld’ zullen er deze dagen veel alcoholische versnaperingen genuttigd worden door de bezoekers. Bent u een van deze bezoekers? Vergeet dan niet uw taxi vroegtijdig te reserveren, dan bent u in ieder geval verzekerd van een veilige terugreis!

Voor festiviteiten in de maand december zit u sowieso goed op Texel. Het Nederlands Elftal is door naar de volgende ronde, waar het zal gaan aantreden tegen de Verenigde Staten. Heeft u voor zaterdag al het idee om in De Koog of Den Burg in een van de vele horecagelegenheden te gaan kijken of (grote) schermen? Vergeet dan niet dat de ‘derde helft’ meestal langer duurt dan de eerste twee. Een taxi regelen voor de terugweg is dan op zijn zachtst gezegd verstandig. Reserveer hiervoor vroegtijdig het vervoer via TRT.

Uiteraard staan wij ook tijdens beide Kerstdagen en de Oud en Nieuw periode ook voor u klaar. Niet alleen overdag, maar ook in de nacht zijn wij beschikbaar om u veilig van en naar de gewenste locatie te brengen. Genoeg feest gevierd? Dan brengen wij u graag weer veilig huiswaarts. Reserveer uw taxi via het reserveringsformulier op onze website of door telefonisch contact met ons op te nemen.

Regen op Texel? Bel TRT voor vakkundig vervoer!

Regen op Texel? Bel TRT voor vakkundig vervoer!

De evenementenperiode ligt voor even achter ons. In december zal er natuurlijk weer voldoende plaats vinden op het eiland, maar voordat dit zover is, zullen we door de novembermaand heen moeten. Een maand met lagere temperaturen en wisselende weersomstandigheden. Maar nog altijd zijn er redenen genoeg om een trip naar Texel niet in het water te laten vallen!

Er is deze novembermaand statistisch gezien meer kans op regen. Maar Texel stelt nooit teleur. En ondervindt u hinder door slechter wordende weersomstandigheden, dan kunt u TRT bellen. Het ervaren taxibedrijf op Texel brengt u weer naar de door u gewenste locatie terug. Ook wanneer u het gezellig hebt gehad in de Texelse horecagelegenheden, staat Taxi Ruud Texel voor u klaar met betrekking tot het vervoer.

Eigenlijk is er dus geen reden om niet naar Texel te komen in de koudere novembermaand. Het eiland is nog altijd fantastisch en is in de komende maand een stuk minder toeristisch dan tijdens de warmere zomerperiode. Bent u op zoek naar een taxi op Texel? Vul dan het reserveringsformulier in op onze website of neem gewoon rechtstreeks telefonisch contact met ons op. Vroegtijdig reserveren voorkomt teleurstellingen! Wij hopen u, door weer en wind, ook in november te mogen verwelkomen in onze taxi!

Geniet in oktober van de laatste festivals op Texel!

Geniet in oktober van de laatste festivals op Texel!

Nu we ook de zomer van 2022 achter ons hebben gelaten, verdwijnt ook het festivalseizoen langzamerhand uit het zicht. In oktober kunt u op het eiland nog genieten van de laatste festivalletjes voordat de koude wintermaanden intreden in ons land. Dat is gelukkig nog niet nu, al is het weer de laatste dagen niet om over naar huis te schrijven.

Komende zaterdag al, 1 oktober, is het tijd om bockbier te gaan drinken tijdens het jaarlijkse bockbier feest Strender Bokkenfestival. Een bockbier festival dat plaats zal vinden in de diverse bars in Oosterend. Met de huidige weersomstandigheden zal het vertoeven op terras minder aangenaam zijn, maar binnen zal er ook genoeg te genieten zijn!

Niet alleen voor bockbier liefhebbers is er in oktober wat te genieten op Texel. Ook de muziekliefhebbers, en dan met name bluesliefhebbers, kunnen hun hart ophalen in oktober. Op 14 en 15 oktober zal Den Burg omgetoverd worden tot Den Blues. Artiesten uit zowel binnen- als buitenland zullen Den Burg aandoen en de bezoekers zullen kunnen genieten van een grote diversiteit aan acts.

Heeft u ook in oktober een leuke avond gehad en genoten van enkele alcoholische versnaperingen? Of wilt u gewoonweg naar huis toe en heeft u geen zin om door de regen huiswaarts te keren? Dan kunt u rekenen op TRT, het ervaren taxibedrijf op Texel. Hier kunt u heerlijk genieten in de comfortabele auto, terwijl wij u veilig en vooral droog thuisbrengen! Wilt u direct uw taxi reserveren bij TRT? Dan kunt u ons telefonisch contacteren, maar ook het reserveringsformulier op onze website invullen is een mogelijkheid om uw reservering door te geven.

Logo Taxi Ruud Texel