×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 822 niet laden
Coronavirus op Texel
30 mrt 2020

Aangezien op Texel inmiddels ook de eerste besmettingen met het Coronavirus zijn vastgesteld en helaas gebleken is dat veel mensen zich nog steeds niet veel aantrekken van de voorschriften om besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen wil ik mijn verantwoordelijkheid op dat gebied wel nemen. TRT heeft alleen de beschikking over een 5-persoonsauto en kan dus niet voldoen aan het voorschrift met betrekking tot het afstand houden van minimaal 1,5 meter en bovendien kan ik door het eerder genoemde onverantwoordelijke gedrag van veel mensen ook geen enkele garantie bieden dat de passagiersruimte van mijn auto virusvrij is en blijft en heb daarom besloten voorlopig even geen taxiritten meer uit te voeren. Zodra deze situatie wijzigt, zal ik dit weer melden op mijn website.

Ik hoop u snel weer, in goede gezondheid, van dienst te kunnen zijn.

Texelpop 2020 in De Cocksdorp voor de echte muziekliefhebber
13 mrt 2020

Zaterdag 28 maart is het weer zover. Veertig jaar geleden was de eerste editie van Texelpop. In al die jaren is het evenement meerdere keren veranderd van locatie. Texelpop 2020 vindt dit jaar plaats in de evenementenhal Texel op Vakantiepark De Krim in De Cocksdorp. Liefhebbers van popmuziek komen er volop aan hun trekken.

Uw taxi staat ook in 2020 weer voor u klaar
20 jan 2020

Allereerst alsnog de beste wensen voor 2020. Het afgelopen jaar heb ik veel klanten comfortabel en veilig per taxi vervoerd naar en van allerlei bestemmingen. Het komende jaar bruist Texel ook weer van de evenementen en kunt u weer genieten van het uitgaansleven en de gastvrijheid en de uitstekende gastronomie die zo typerend zijn voor het waddeneiland Texel.

Het hoogseizoen op Texel loopt langzaam ten einde. Maar ook in de herfst zijn de strandpaviljoens nog geopend. Het rustige strand nodigt in deze periode uit tot een strandwandeling. Lekker uitwaaien en daarna al dan niet achter glas genieten in één van de paviljoens van een lunch of diner of gewoon een drankje als u de strandwandeling achter de rug heeft. Ziet u zich al uitkijken over de zee vanuit één van de gezellige ambiances?

Het Ouwe Sunderklaas feest op Texel
09 dec 2019

Het hele jaar bruist Texel van de evenementen en festiviteiten. Op 12 december staat Texel in het teken van het Ouwe Sunderklaas feest. Dit is een beetje vergelijkbaar met het carnaval in het zuiden van Nederland. In bijna alle dorpen gaan mensen verkleed de straat op en in de vele kroegen die Texel rijk is wordt rijkelijk genoten van de drank.

Het bokbierfestival in Oosterend op Texel
02 okt 2019

Mensen die ooit in Duitsland een bierfeest hebben meegemaakt kunnen dit jaar op 5 oktober een groots bierfestival herbeleven tijdens de editie op Texel. U bent van harte welkom in Oosterend om te genieten van de gezelligheid en bovenal het hoofdbestanddeel van de avond: Diverse soorten bokbier.

Texel bruist van het leven
30 juli 2019

Onlangs is Nederland verwend met tropische temperaturen. Vakantiegangers naar Texel hebben kunnen genieten van heerlijk zomerweer.

Zomer op Texel
15 mei 2019

De lente is in volle gang. De omgeving kleurt weer groen en de temperaturen lopen langzaam op. De zomermaanden staan weer voor de deur. Tijd voor veel liefhebbers van het eiland om hun vakantie te boeken.

Texel heeft zijn eigen specialiteiten. Als je aan Texel denkt dan denk je direct aan schapen. Er zijn meer schapen op het eiland dan mensen. In de buurt van Den Burg vindt u (schapen)kaasboerderij Wezenspyk. De boerderij is open voor bezoekers van dinsdag tot en met zaterdag van 9:30 uur tot 17:00 uur.

Door het doorbreken van dijken is De Slufter op Texel ontstaan. Aangezien het gebied in open verbinding met de zee staat hebben de getijden vrij spel in dit unieke natuurgebied. Als het stormt komt het zeewater tot aan de dijk. Op zondag 3 maart 2019 wordt een rondleiding door De Slufter georganiseerd. TRT brengt u graag per taxi naar de plaats van bestemming.